• Home
  • Ultra Popularno
  • Počni da vjeruješ u sudbinu – Predivna ljubavna priča glumca Jasona Momoe
Ultra Popularno

Počni da vjeruješ u sudbinu – Predivna ljubavna priča glumca Jasona Momoe

Jason Momoa je prvi put vidio svoju ženu na TV-u, kada je imao 8 godina. „Imao sam oko 8 godina i upalio sam TV. Rekao sam “Mama, ja želim nju”. Pomislio sam “Uhodiću te čitav svoj život i uhvatiću te”.
Foto: pinterest

Jason Momoa nikada nije sanjao da će postati glumac. Njegova majka je bila umjetnica, koja ga je odgojila sama poslije razvoda, i on je odrastao gledajući svijet kroz njene slike. U svom djetinjstvu bio je očaran, gledajući Lisu Bonet na televiziji. Čak je i stilizovao svoju kosu u skladu sa njenim prepoznatljivim dredovima.

Njegova majka je morala da radi više poslova, kako bi podržavala svoju porodicu, a kako bi on podržao svoju majku, radio je u surferskoj prodavnici za 5$ na sat. Odabrao je modeling kao svoju karijeru, ali želio je da nađe nekoga ko neće gledati samo njegov izgled i ko će vidjeti, kakav je on stvarno.

Foto: dailyexpress

„Imam svoje uspone i padove, kao i svi. Sve što mogu da radim je, da budem ja.“

Kada je Jason konačno upoznao Lisu, živio je u hotelskoj sobi. „Jednostavno sam je ubijedio da me odvede kući.. Jer, ja sam živio u hotelu“. I morao je da je pita za prevoz na prvom sastanku, jer nije imao automobil u tom momentu. Kada je ona naručila njegovo omiljeno piće, znao je da su srodne duše.

Foto: cosmopolitan

„Bio je to Cafe 101. Sjeli smo, i da. Ona… Ona je naručila guinness i to je to.. Ostalo je istorija“.

Foto: enews

Većina ljudi je cijenila Jasona zbog njegovog izgleda, i čak su ga zezali i zvali „lijepi dečko“. Ali Lisa je vidjela i ono drugo osim ljepote.

Jednom prilikom u baru, Jason je napadnut razbijenom flašom i dobio je ožiljak na licu sa 140 šavova. Umjesto da se osjeća poraženo, Jason je našao dobro u toj situaciji, otkrivajući da mu je ožiljak na licu, pomogao da se riješi slike „lijepog momka“, i taj ožiljak nije promijenio osjećanja, koja je Lisa imala prema njemu.

Foto: glamourfame

Ona je odrasla bez oca, i Jason se zakleo da će biti uvijek tu za nju i da nikada neće dopustiti da se osjeća usamljeno. Ali on je i dalje morao da nađe svoju strast. Pa je izabrao glumu kao svoju karijeru, što mu je, takođe, pomoglo da zaradi više novca za svoju porodicu.

Foto: scribol

I konačno je ostvario svoj san da postane otac. Igrajući lika koji je odgojen od strane jednog roditelja u ‘Aquaman-u’, natjeralo ga je da se prisjeti borbi, koje je vodila njegova majka.

Foto: cnbc

On je, bukvalno, plakao na setu ‘Aquaman-a’, misleći na svoju majku.

Foto: popsugar

Još uvijek je veoma uzbuđen, kada treba da joj pokaže svoje filmove, i što je u mogućnosti da je upozna sa njenim omiljenim poznatim ličnostima.

Foto: people

On igra superheroja na velikim ekranima, i misli da su samohrane majke pravi superheroji. Jason vjeruje, da je njegov najvažniji posao da odgoji svoju djecu, i to radi najbolje što može.

Foto: oprahmag

„Želim da budem zapamćen, nadam se, kao odličan suprug i još bolji otac“.

Pogledaj video!

The Amazing Love Story Of Jason Momoa!

Jason Momoa & His Amazing Love Story!

Posted by Sarcasm on Ponedjeljak, 2. Septembar 2019.

Izvor: facebook/sarcasm

Slični članci

Premijera druge sezone napete špijunske serije “Kondor” na Pickbox NOW

Ultra magazin

Najbolje serije 2020. godine (do sada)

Ultra magazin

Jessica Simpson otkriva savjete i trikove koji su joj pomogli da izgubi višak kilograma

Ultra magazin