Ultra Popularno

Partners in Crime – nova serija temeljena na romanima Agathe Christie

IuteCredit
IuteCredit

Nova britanska serija stiže na Pickbox NOW! Neodoljiva dramska serija Partners in Crime (Zajedno protiv zločina) temelji se na popularnim detektivskim romanima jedne od najboljih spisateljica krimi romana svih vremena, Agathe Christie. 

nova serija Partners in Crime
Foto: Pickbox / Partners in Crime

Prve tri epizode temelje se na romanu The Secret Adversary, a posljednje tri na romanu N or M? Ova šestodijelna serija oduševiće vas vrhunskom detektivskom pričom, sjajnom atmosferom, humorom i genijalnim glumačkim duom.

Genijalan glumački duo

U glavnim ulogama su David Walliams i Jessica Raine, genijalan duo koji glumi bračni par. Walliams je Tommy Beresford, pametan muškarac koji se oslanja na logiku. Ipak, njegovi poslovni poduhvati baš nikad ne uspiju, kao što ni njegovi dani na fakultetu i u vojsci nisu bili uspješni. Pokušava se brinuti za svoju živahnu suprugu Tuppence i njihovog sina Georgea, ali uopšte ne shvata da nema nos za obične poslove. Ono u čemu je zapravo dobar jesu špijunaža i rješavanje zločina.

IuteCredit
IuteCredit

Raine tumači ulogu Tuppence Beresford, Tommyjevu suprugu. Ona je živahna i brzopleta te često srlja u različite situacije. Za vrijeme rata radila je kao njegovateljica, što joj je dalo osjećaj svrhe. Sada njezin duh ne može podnijeti da bude samo domaćica. Kada se stvori prilika da pomogne britanskoj tajnoj službi u odbrani svoje otadžbine, ona tu priliku objeručke prihvati.

serija Partners in Crime
Matthew Steer (as Albert), Jessica Raine (as Tuppence Beresford) and David Walliams (as Tommy Beresford) in Agatha Christie’s Partners In Crime © 2015 Endor Productions
Vrijeme hladnog rata

Agatha Christie napisala je priče o Beresfordima u razdoblju od 1972. do 1973. godine, kada pratimo Tommyjev i Tuppencein život prije nego što su se vjenčali, pa sve do njihove starosti. U seriji je radnja smještena u pedesete godine prošlog vijeka, u kontekst hladnog rata, što prati vremenski okvir koji je postavila Christie. To je vrijeme prepuno špijunaže, kontrašpijunaže, plaćenih ubica i onih koji pokušavaju riješiti zločine. To je opasan svijet u kojem će bračni par Beresford procvjetati.

Novu britansku detektivsku seriju Partners in Crime (Zajedno protiv zločina) gledajte samo na Pickbox NOW od 11. juna!

Izvor: Pickbox Now

Slični članci

Nova Netflixova serija ‘Sex/Life’ usmjerena je na osnaživanje žena

Ultra magazin

Meryl Streep je bila ‘toliko depresivna’ snimajući film ‘Đavo nosi Pradu’

Ultra magazin

Zašto svi vole seriju “Mare of Easttown”?

Ultra magazin