Ultra Moderno

Ovog proljeća najvažnije je da se dobro osjećaš u svojoj koži

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Zavirili smo novu Mango kolekciju i odabrali savršene komade za predstojeću sezonu. 

Ovo je savršno vrijeme za omiljeni mantil! Zvijezdani odjevni predmet proljetne sezone obnavlja se svake godine, a ove sezone možeš ga pronaći u pastelnim bojama. Ali ako više voliš igrati na sigurno, za tebe je klasična camel boja. Ikonski, svestran, savršen.

Tajna urbanog i casual stila? Udobni i opušteni odjevni predmeti poput jeansa, bermuda i majica bez rukava koji su u suprotnosti sa formalnijim komadima poput blejzera ili košulja u muškom stilu. Dodaj završni pečat svojoj odjeći sa patikama, crossbody torbom i bićeš spremna iskoristiti dan. Najvažnije je da se dobro osjećaš u svojoj koži s pravom dozom prirodnosti i karaktera. Nemoj ih samo nositi, živi u njima.

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Toplo proljetno svjetlo počinje se filtrirati kroz naše prozore, a s njim i nježne boje koje osvjetljavaju našu garderobu. Lagane tkanine i nepogrešivo ležerna odjeća, poput potpunog izgleda u jeansu, koji kombinuje udobnost i trend. Ovo je prava kombinacija elemenata koji će tvoj proljetni stil učiniti uspješnim.

Ljeta se uvijek prisjećamo s nekom nostalgijom. Uskoro ćemo uživati u prekrasnim zalascima sunca i trenucima kada nam je jedina briga uživati. Oživi svoje najbolje uspomene sa savršenim ljetnim komadima, laganim odjevnim predmetima koji nas podsjećaju na toplo ljeto.

Slični članci

Greška u jutarnjoj njezi lica koja ti uništava kožu

Ultra magazin

Bila kiša ili sunce, u mokasinama ćeš izgledati šik!

Ultra magazin

Donosimo najbolje jakne za proljeće 2021.

Ultra magazin