Ultra Moderno

Ovog ljeta za savršen “look” potrebna ti je samo košulja

IuteCredit
IuteCredit

Godinama smo živjeli u ubjeđenju, da je mini haljina zvijezda ljeta. Udobne su, rashladne i dopuštaju nam da izgledamo savršeno u bilo kojoj prilici. Međutim, izgleda da su zvijezde odlučile da demantuju ovu teoriju uz pomoć novog odjevnog predmeta, koji je osnova i neophodan odjevni predmet u svakom ormaru – njeno veličanstvo košulja!

Getty Images

Bitno je da je model “oversize”, kako bi je mogli nositi kao haljinu, uz pomoć kaiša naglasimo struk, a takođe možemo dodati šorc ili biciklističke, kako bi se osjećale sigurnije. Što se tiče dodataka, patike ili ravne sandale u toku dana, a za večernju varijantu dovoljno je dodati malo glamura sa sandalama sa štiklom. Mogućnosti su beskonačne. Od klasične bijele ili plave, do drugih, takođe klasičnih modela, ali malo drugačijih, kao na primjer na prugice ili teksas model. Dakle, sada znaš da je vrijeme da zamijenimo mini haljne, sa “oversize” košuljama.

Klasične

IuteCredit
IuteCredit

Bijele ili plave košulje su modni klasik, a takođe su najlakše za kombinovanje. Možeš dodati bilo koji tip aksesoara, u zavisnosti od stila koji želiš da nosiš.

Košulje na pruge

Ovaj model takođe nikad ne izlazi iz mode i slaže se sa bilo kojim stilom. Za svakodevni, neformalni look kombinuj ih sa patikama, a za ozbiniju varijantu obuj salonke i spremna si.

Teksas košulja

Teksas košulja je postala neizostavni dio svakog ormara. Možeš da izabereš klasičniji model u svjetijoj nijansi ili tamniji za moderniji izgled. Koji god model da izabereš, nećeš pogriješiti.

Crna košulja

Može da izgleda da je malo teže kombinovati i nositi crnu košulju, ali istina je da nam se dnevna kombinacija sa ravnim sandalama, koju nosi Gigi Hadid ili za noć koju je Kendall Jenner kombinovala sa čizmama, čini sarvšena.

Originalna

Ako ti se bijela, crna ili plava košulja čine suviše obične, pogledaj prijedloge različitih printova i boja koje će te sigurno oduševiti.

 

Slični članci

Kako zaštiti kožu lica i tijela tokom ljeta

Ultra magazin

Kako da nosiš svoj omiljeni teksas šorc?

Ultra magazin

Obuća za ljeto 2021 – Šta ćemo nositi ove sezone?

Ultra magazin