Ultra Moderno

Ove ideje zauvijek će promijeniti tvoju percepciju trenerke

Trenerke su stvorene za ugodan boravak na kauču (i povremeni odlazak u teretanu), ali postale su puno više od toga. Ovaj odjevni predmet ne mora izgledati nespretno: ne samo da postoje kombinacije zbog kojih trenerka izgleda stilski prihvatljivo, već postoje brojni načini stilizovanja zbog kojih ćeš izgledati i osjećati se kao modna ikona.

Instagram/elaisaya

Bez obzira tražiš li šik, poslovno prikladan outfit, sportski osjećaj ili nešto za šetnju i druženje, trenirke nude mnogo opcija. Ove ideje zauvijek će promijeniti tvoju percepciju trenerke.

Bridget Burns

Jednostavan način stilizovanja trenerke tokom hladnijih dana je kombinovanje sa kaputom – klasičan, neutralan kaput čini da svaka kombinacija izgleda dobro. Ovu kombinaciju možeš upotpuniti trendovskom torbom oko struka i parom gležnjerica na kockastu petu. Za kraj, dodaj dašak pariškog stila s kožnom beretkom.

Bridget Burns

Ima dana kada nam je udobnost ključna, pa zamijeni svoje tamne uske farmerke za par crnih jogger hlača. Daje isti izgled, ali sa više udobnosti. Kožni blejzer i popularne combat čizme upotpuniće ovu kombinaciju.

Bridget Burns

Čak i oni koji preferiraju elegantnije kombinacije, povremeno trebaju izgovor da obuku udobnu trenerku, a monohromatski izgled savršen je način da to učine. Kombinovanje karo sakoa s neutralnim gornjim dijelom i jednostavnim dodacima učiniće da se osjećaš “skockano”, a mnogi neće ni primijetiti da je u pitanju trenerka.

Bridget Burns

Kada nosimo trenerku, tanka je linija između toga da budemo ležerni ili da izgledamo previše „ugodno“ da bismo napustili svoju kuću. Kako bi izbjegla prelazak ove linije, obavezno upari trenerku s više modno naprednih komada, poput hrabre puff jakne, para glomaznih patika ili šarene torbe na ramenu.

Bridget Burns

Zimi naročito aktuelna trikotaža, lako se kombinuje sa trenerkom. Džemper, pletena kapa, šal – sve su to dodaci koji će upotpuniti ovu casual kombinaciju. Dobra torba i combat čizme samo su šlag na ovu modnu poslasticu.

Slični članci

Top 5 savjeta za zimski makeup by Super Pufna

Ultra magazin

5 trendova njege kože koji će biti najpopularniji 2021. godine

Ultra magazin

Crvena boja donosi energiju i optimizam u hladne zimske dane

Ultra magazin