Ultra Zanimljivo

Otkrij sa kojom pop divom dijeliš horoskopski znak

IuteCredit
IuteCredit

Ako misliš da zvijezde upravljaju našim životom i u magazinima prvo pročitaš horoskop, sigurno više procijenjuješ osobe prema njihovom horoskopskom znaku, više nego što si voljna da priznaš. Natalne karte, retrogradni Merkur, znak, podznak…..ako ovi koncepti nisu nepoznanica za tebe, to je zato što vjeruješ da te horoskop definiše, i tebe i Lady Gagu, Rihannu i Taylor Swift…Šta ti je zajedničko sa njima? Vjerovatno više nego što misliš. Nastavi da čitaš i saznaj, koja si pop diva prema tvom horoskopskom znaku. 

Getty Images

 

Ovan

IuteCredit
IuteCredit

Isto kao i Lady Gaga, ti si ta koja drži dirigentsku palicu. Voliš nove izazove, avanture, akciju, rođena si liderka i obično tražiš partnera, koji ti daje stabilnost.

Getty Images

Bik

Zračiš seksipilom, svjesna si toga, i želiš da svi to znaju. Isto kao i Lizzo, znaš vrlo dobro koji u tvoji ciljevi i hrabro ideš prema njima i uopšte ti nije bitno šta drugi misle. Čvrsto stojiš na nogama i rođeni si hedonista.

Getty Images

Blizanci

Veoma si društvena i nježna osoba, komunikacija je za tebe ključ. Nije ti lako da prekineš kontakt sa bivšim ljubavima, ali to je zato jer si veoma brižna i komunikativna osoba, baš kao i Lana del Rey.

Getty Images

Rak

Isto kao i Ariana Grande, nježna si, osjetljiva i romantična. Sviđa ti se nostalgija i zbog toga često idealizuješ prošlost, možda malo previše. Veoma si emotivna i u stanju si da se rasplačeš za sitnicu.

Getty Images

Lav

Jennifer Lopez je najbolja ambasadorka lavova. Voliš da si u centru pažnje, da svi pričaju o tebi, imaš jak karakter i voliš da te slušaju, mora da sve bude po tvom.

Getty Images

Djevica

Tražiš savršenstvo u svemu što radiš, praktična si i analitična osoba, veliki perfekcionista, čak i u većim projektima, baš kao i kraljica Beyonce.

Getty Images

Vaga

Ako ne možeš da izbjegneš da razmišljaš i da pišeš o bivšoj ljubavi, to je zato što si romantična kao i pjevačica Doja Cat. Zato stalno imaš “simpatiju” koju gledaš, ali i bivšeg u retrovizoru, neodlučna si, ali i šarmantna, veliki esteta.

Getty Images

Škorpija

Prilično si intenzivna, nivo Katy Perry, zato se potpuno predaješ u vezama, teško opraštaš i još teže zaboravljaš bivše ljubavi, vrlo emotivna, vrlo senzualna, ali ponekad i mračna.

Getty Images

Strijelac

Društvena si i imaš mnogo samopouzdanja i svako iskustvo iskoristiš da naučiš nešto novo, uvijek si spremna za nove avanture. I ako ne, pogledaj Taylor Swift, koja je iz svakog raskida izašla kao pobjednica. Istinska kraljica ličnog rasta i razvoja, spremna uvijek za akciju i avanturu.

Getty ImagesJarac

Ako si po nečemu slična pjevačici Ellie Goulding, sigurno si ambiciozna, disciplinovana, uporna i nestrpljiva. Znaš kako želiš da se nešto uradi i zato više voliš da ih uradiš sama. Istrajna i vrijedna…

Getty Images

Vodolija

Smatraš se jedinstvenom i ponosna si na svoje korijene, u mnogim stvarima si ispred drugih ljudi, zato se ne stidiš da ih podijeliš sa cijelim svijetom, baš kao što je uradila Shakira na Super Bowl nastupu. Voliš slobodu i pomjeraš granice, ali si veoma tvrdoglava i uporna osoba.

Getty Images

Ribe

Veoma si saosjećajna, emotivna osoba, maštovita i vječiti sanjarka i daješ uvijek svoj maksimum, kako bi pomogla dragim ljudima, ali ponekad zaboraviš na sebe. Tvoja najbolja investicija si ti, i ako ne vjeruješ pogledaj Rihannu.

Slični članci

Šta najčešće kupujemo na osnovu našeg horoskopskog znaka?

Ultra magazin

Pun mjesec u Ribama 20. septembra poručuje – Zaboravi logiku, mašta i intuicija su glavne

Ultra magazin

Ovo su najvjerniji horoskopski znakovi u ljubavi

Ultra magazin