Ultra Zanimljivo

Oni brinu o tvom ljubimcu dok si ti na putu

IuteCredit
IuteCredit

Kada su u pitanju naši ljubimci koje smatramo porodicom, želimo samo najbolje i ništa nam ne pada teško. Često nismo u mogućnosti da ih vodimo svuda sa sobom, iako bismo to željeli. U svijetu odavno postoje hoteli i pansioni za kućne ljubimce, a od prije par godina i kod nas. 

pansion za kućne ljubimce
Foto: Pexels

Ako se spremaš za godišnji odmor ili poslovni put, a nemaš nekoga ko bi mogao da se brine o tvom ljubimcu u tvom odsustvu, pansion ili hotel, specijalno prilagođen njemu je najbolje rješenje. U pansionima i hotelima tvoj ljubimac može da boravi u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Može da se igra sa drugim psima ili macama, ide redovno u šetnju i uvijek je maksimalno zbrinut.

Vlasnici ovih smještaja za ljubimce obično traže da ljubimac bude vakcinisan, zdrav i da se ispuni određeni upitnik, kako bi oni koji brinu o njemu imali što više informacija. Neki se i dodatno trude da ljubimce kupaju ili šišaju, a imaju i veterinarski nadzor.

IuteCredit
IuteCredit

Cijene ovih smještajnih jedinica se kreću od 10 do 20 KM po danu zavisno od toga, da li je u pitanju samo kratak dnevni boravak ili cjelodnevni, da li je u cijenu uključena hrana ili ne i da li su uključene neke dodatne usluge.

Istražili smo neka mjesta unutar BiH, gdje možeš da ostaviš svog psa ili mačku i da mirno odeš na odmor znajući da im ništa neće nedostajati (osim tebe, naravno).

pansion za ljubimce
Foto: unsplash
Pansion za pse i mačke Oaza

Ovaj pansion se nalazi u Banjaluci i prima i pse i mačke. Pansion je bogat sadržajima, pa osim dvorišta psi imaju i bazenčić, mace sobu za igru i sl. Pravi mali raj za ljubimce. Možeš ih pronaći na Facebook-u.

Milivojac pansion za pse

Još jedan banjalučki pansion. Nalazi se u Trapistima, a prima samo pse. Osim standardne usluge, ovaj pansion pruža uslugu i Pet taxi-ja, jedinog u našem gradu. Siguran prevoz za tvog ljubimca u dogovoreno vrijeme!

Pansion za pse Bijeljina – Tanasić

Vlasnici ovog pansiona su veliki ljubiteji životinja pa imaju i svoje pse, ali i ranč sa mnogim drugim životinjama. Pružaju kompletnu njegu tvom ljubimcu, a imaju i dežurnog veterinara.

Pet Hotel

Pet Hotel se nalazi u Sarajevu i privremeni je dom za pse, mačke, ježeve, zečeve, ptice… Veseloj družini su na raspolaganju i igračke, pet taxi, kao i posebna ishrana ukoliko je potrebna.

Na sljedeći odmor može da ideš bez brige, jer ćeš znati da tvoj ljubimac uživa koliko i ti.

 

Slični članci

Popino prase – noćna mora za kućne ljubimce

Ultra magazin

Veliki horoskop za avgust!

Ultra magazin

Šta nam donosi Venera u Djevici – planeta ljubavi, zabave, ljepote i novca

Ultra magazin