• Home
  • Ultra Popularno
  • One world – Together at home: Globalni koncerti udružuju muzičare u borbi protiv korona virusa
Ultra Popularno

One world – Together at home: Globalni koncerti udružuju muzičare u borbi protiv korona virusa

Ljudi širom svijeta imaće priliku da uživaju u fantastičnim koncertima, najvećih muzičkih zvijezda. Desetine svjetskih muzičara, pridružuju se listi u okviru kampanje One world – Together at home globalnih koncerata, koje organizuju Global Citizen i World Health Organization u saradnji sa Lady Gagom, za borbu protiv pandemije korona virusa. Lady Gaga, Andrea Bocelli, The Killers, Kacey Musgraves, Elton John, Jennifer Lopez, John Legend, Jennifer Hudson i mnoge druge muzičke zvijezde, učestvuju u velikom globalnom događaju “One World – Together at home”, koji se održava 18. aprila.
Foto: unsplash

Događaj će se sastojati od šest sati programa, koji će se emitovati online, prije dvosatnog glavnog programa, koji će se emitovati i na televizijama i online.

“One world -Together at home” globalna akcija, već je prikupila 35 miliona dolara za pomoć zdravstvenim radnicima i Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Foto: unsplash

Događaj “One world – Together at home”, će biti dostupan globalno putem interneta, na više različitih platformi. Amazon Prime Video, Facebook, Instagram, TuneIn, Twitch, Twitter i YouTube, prenosiće kompletan događaj, što znači i pretpremijeru i glavne koncerte.

Foto: unsplash

Više informacija o ovom globalnom događaju, potraži na stranici događaja na Global Citizen.

 

Izvor: independent.co.uk

Slični članci

Fantastična Netflixova serija “Dark” dobila epilog

Ultra magazin

Olivia de Havilland, zvijezda zlatnog doba Hollywooda je proslavila 104 rođendan

Ultra magazin

Muzičarka Dua Lipa iskreno govori o rodnoj neravnopravnosti

Ultra magazin