Ultra Popularno

Omiljeni crtani film se vraća u kina – Frozen II stiže u CineStar

Nove avanture omiljene ekipe – Else, Anne, Kristoffa, Svena i Olafa, stižu na kino platna 6 godina poslije prvog dijela „Snježnog kraljevstva“. Najgledaniji Disneyjev animirani film ikada sa pravom nosi ovu titulu, a šta će se dešavati u bajkovitom kraljevstvu možeš pogledati od 21. novembra u svim CineStar kinima.
Foto: IMDB

Šta se to dešava u zamišljenoj zemlji Arandelle, da li su Anna (Kristen Bell) i Elsa (Idina Menzel) održale sestrinski odnos sa kraja prvog dijela, te da li snješko Olaf i dalje voli ljeto i tople zagrljaje, fanovi će otkriti u nastavku filma, za koji producenti obećavaju da će biti jednako čaroban kao i prvi.

Borba za njihovo kraljevstvo nije završena, a omiljene sestre zajedno sa ekipom odlaze na daleki put u začaranu šumu kako bi spasile svoj dom. Hoće li moći koje posjeduje starija sestra Elsa napokon postati korisno oružje u borbi protiv neprijatelja?

Crtani koji je osvojio srca mališana, kao i odraslih, svojim trailerom je još prije nekoliko mjeseci zainteresovao višemilionsku publiku, koja odbrojava dane i sate do početka emitovanja predugo očekivanog drugog dijela. Prvi trailer koji je objavljen u februaru ove godine, postao je najgledaniji animirani trailer ikada, a u samo 24 sata imao je nevjerovatnih 116,4 miliona pregleda.

Avantura koja sa sobom nosi dosta akcije, napetosti i uzbuđenja, ali upakovana u tople prijateljske emocije između glavnih likova. Glavne vrijednosti poput prijateljstva, hrabrosti, odanosti i ljubavi prožimaju se i kroz nastavak „Snježnog kraljevstva“.

Prvi dio je bio veliki kino hit i zaradio je ogromnih 1,27 milijardi dolara, stoga ne čudi da su se producenti odlučili na snimanje drugog dijela. Režiju potpisuju Chris Buck i Jennifer Lee.

Nastavak magičnog crtanog filma pogledaj u najbližem CineStar kinu, a na linku možeš vidjeti kojit termin ti najviše odgovara.

Slični članci

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin

Priyanka Chopra Jonas glumi u Matrixu 4

Ultra magazin