Ultra Zanimljivo

Okrivi retrogradni Merkur za sve i čuvaj živce do 31. jula!

Energije sada zaista rastu i kako vrijeme prolazi, stvari će postati još intenzivnije. Retrogradni Merkur u periodu od 07 do 31. jula donosi nam toliko konfuzije, da ćemo svi u jednom trenutku biti umorni i omamljeni od njega.

Foto: unsplash

Ovaj specifičan retrogradni Merkur je u znaku Lava. Sve do 31. jula dovodi nas do frustracije i agresivnijeg ponašanja. Ako počinješ da gubiš živce i stvarno osjećaš zbunjenost, sad znaš šta je razlog.

Foto: unsplash

Mnogi od nas će biti na ivici živaca i više agresivni nego inače. Iako je to najmanja planeta u našem Sunčevom sistemu, ona najsnažnije udara na naše ponašanje i komunikaciju. Merkur je planeta koja vlada komunikacijom, papirologijom, saobraćajem, našim organizacionim vještinama, dokumentacijom, tehnikom, mašinama. Kada je ova planeta retrogradna, nismo u stanju da se krećemo na način, na koji bismo inače normalno radili. Komuniciranje postaje nemoguće i svaka poruka, koju želimo poslati postaje iskrivljena i loše protumačena.

Foto: unsplash

Retrogradni Merkur donosi komplikacije u komunikaciji i tehnologiji, nervoznu anksioznost, kašnjenja u putovanju i gubljenje ličnih stvari. Takođe možeš očekivati ​​da ćeš se dugo zadržati na nekim stvarima, u poslu, situacijama, prisjećaćeš se prošlosti, mnogo analizirati, ili ćeš neočekivano sresti osobe iz svoje prošlosti.

Foto: unsplash

Retrogradni Merkur može da se poigrava sa tvojim mislima, komunikacijama, putovanjima i elektronikom. Može se desiti da se pokvari tvoj telefon, frižider, kompjuter i slično. Obrati posebno pažnju na svoje lične stvari (novčanik, pasoš, torba) ali i na svoje riječi i ponašanje. Pokušaj da ne reaguješ prebrzo, da se ne svađaš ili da ne izazivaš nekog na svađu.  Odvoji malo vremena za sebe, odmori se, boravi što više u prirodi, ako se počneš osjećati loše od užurbanog tempa. Dvaput provjeri sve svoje poruke, e-mailove i objave na društvenim mrežama, prije nego što pritisneš dugme za slanje.

Foto: unsplash

Poslovni pregovori će možda biti aktuelni za vrijeme retrogradnog Merkura, ali izbjegavaj potpisivanje bilo kakvog ugovora, jer se potpisivanje ugovora može odvijati loše za tebe, nepošteno ili pod lošim uslovima. Ako ideš na putovanje, provjeri da li je tvoj automobil u dobrom stanju, da te ne bi iznevjerio na putu. Provjeri dvaput nosiš li sve što ti je potrtebno za putovanje. Period retrogradnog Merkura je najrizičnije vrijeme za donošenje odluka, pregovore, komunikaciju i transport.

Foto: unsplash

Kada govorimo o pozitivnim stranama retrogradnog Merkura, ovaj period nam ipak pomaže na rastemo na ovaj ili onaj način. Možda će stvari koje dolaze biti poboljšane u odnosu na tvoj dosadašnji život, možda će sve biti bolje nego inače, samo strpljivo i bez nervoze. Možda će donijeti neke promjene na bolje. Desiće se stvari na koje možda nismo spremni, u svakom slučaju intenzivne i interesantne, pokušaj da stojiš nogama čvrsto na zemlji i da kreneš korak unazad, da se povučeš i osamiš, ukoliko je to potrebno. Sve će proći prije ili kasnije. Proći će i retrogradni Merkur, čuvaj živce i za sve što ti se dešava, okrivi retrogradni Merkur!

Drži se i duboko diši!

Izvor: awarenessact.com

Slični članci

Biciklistička staza kroz vodu u Belgiji, pravi raj za bicikliste

Ultra magazin

Kostimi za operu od 400.000 kristala

Ultra magazin

Mladi mjesec 28. oktobra, donosi šokantne promjene!

Ultra magazin