Ultra Popularno

Objavljen je teaser za ‘House of the Dragon’

Objavljen je prvi teaser trailer za prequel seriju Game of Thrones, House of the Dragon!

HBO

Zasnovana na knjizi “Fire & Blood” Georgea R.R. Martina, serija koja je smještena 200 godina prije događaja iz “Igre prijestolja” priča priču o kući Targaryen.

Evo nekoliko detalja o glumačkoj postavi.

Emma D’Arcy kao princeza Rhaenyra Targaryen: „Kraljevo prvorođeno dijete, ona je čiste valirijske krvi i jahačica je zmajeva. Mnogi bi rekli da je Rhaenyra rođena sa svime … ali nije rođena kao muškarac.”

Matt Smith kao princ Daemon Targaryen: „Mlađi brat kralja Viserysa i prestolonasljednik. Ratnik bez premca i jahač zmajeva, Daemon posjeduje pravu krv zmaja. Ali kaže se da kad god se rodi Targaryen, bogovi bacaju novčić u zrak … ”.

Steve Toussaint kao Lord Corlys Velaryon, “Morska zmija”: “Lord of House Velaryon, valirijska krvna loza stara koliko i House Targaryen. Kao „Morska zmija“, najpoznatiji nautički avanturist u istoriji Westerosa, Lord Corlys je svoju kuću izgradio u moćno sjedište koje je čak bogatije od Lannistera i koje tvrdi da ima najveću mornaricu na svijetu.”

Olivia Cooke kao Alicent Hightower: „Kći Otta Hightowera, Kraljeva ruka i najzgodnija žena u sedam kraljevstava. Odgajana je u Crvenoj kuli, blizu kralja i njegovog najužeg kruga; ona posjeduje i dvorsku milost i oštru političku oštroumnost.”

Rhys Ifans kao Otto Hightower: „Kraljeva ruka, ser Otto lojalno i vjerno služi i svom kralju i svom carstvu. Kako to vidi Ruka, najveća prijetnja carstvu je kraljev brat, Daemon i njegov položaj prestolonasljednika. ”

Slični članci

Beyoncé ponovo vlada internetom sa upečatljivim omotom novog albuma

Ultra magazin

Kompletiran je program 10. izdanja Fresh Wave Festivala!

Ultra magazin

Gledaj sa Monikom: The Umbrella Academy

Ultra magazin