• Home
  • Ultra Moderno
  • Novitet iz AVON-a: Prvi unisex parfemi, neodoljivi “Attraction One” mirisi
Ultra Moderno

Novitet iz AVON-a: Prvi unisex parfemi, neodoljivi “Attraction One” mirisi

“Attraction One” su jedinstveni unisex mirisi, koji se nadopunjuju svojim crno-bijelim kontrastom i upotpunjuju jedan drugog, povezujući pojačanom hemijom one, koji ih nose. “Attraction One” linija sastoji se od dva parfema FRESH i INTENSE uz jednu zajedničku tajnu: snažan mirisni akord, koji leži u srcu obje mirisne formule.
Foto: AVON

Avon Attraction One mirisi donose novi #unisex način povezivanja, kroz parfeme. Po prvi put imamo mirise koji potiču hemiju između dvoje ljudi, produžavajući osjećaj zajedništva – čak i kada nisu zajedno.

Foto: AVON

Ekskluzivni THE ONE akord, kreirali su svjetski vodeći parfumeri, kako bi produžili osjećaj strasti i uzbuđenja, koje dvoje ljudi imaju kada su zajedno. The One akord u sebi kombinuje kremasti ton i sočnu limetu, kreirajući očaravajuću auru u iskričavom duhu oba parfema. Oba parfema mogu koristiti i žene i muškarci, naglašavajući svoju osobnost, balansiranjem između svježine i senzualnosti.

Foto: AVON

Kao jedna od vodećih kompanija u svijetu mirisa, Avon lansiranjem unisex parfema poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima, kada su u pitanju pol i senzualnost. Oba parfema su univerzalna i naglašavaju ono što partneri najviše cijene: osjećaj bliskosti, čak i kada su fizički odvojeni”, ističe Šejla Korjenić PR specijalista kompanije Avon BiH.

Foto: AVON

Zahvaljujući Attraction One unisex parfemima, Avon mijenja percepciju tradicionalnog načina zavođenja, kreirajući ličnu poveznicu između nosioca oba parfema, ali uz očuvanje svoje autentičnosti i samosvjesnosti.

Foto: AVON

O mirisima

AVON Attraction One FRESH je citrusni, aromatični i drvenasti miris, koji se otvara brazilskom narandžom uz cvjetne note ljubičice i sočne smokve za prvi svjetlucavi utisak. Zlatna prozračnost krije se u srednjim notama, koje počinju sicilijanskim cvijetom limuna, kombinovanim sa bogatim notama začinskog šafrana, a zatvaraju se senzualnim THE ONE akordom. U bazi mirisa, leži umirujuća kombinacija prozračne kedrovine, benzoina i nježnog mošusa. Zajedno, ove note žive u savršenoj harmoniji i stvaraju posebno osvježavajući mirisni trag.

Foto: AVON

AVON Attraction One INTENSE je orijentalna, drvenasta i jantarna kombinacija, koja donosi novi pogled na senzualnost, zahvaljujući čistoj i začinskoj kombinaciji kardamoma, roza bibera i specijalne note Bergamot NaturePrint® u vrhu mirisa. U srednjim notama miris donosi osjećaj savremenosti i pokreta uz cvijet narandže i posebnu svjetlucavost THE ONE akorda. Slatka vanilija u kombinaciji s neodoljivom sandalovinom i bogatim ekstraktom Santos SFE kafe, stvara bazni mirisni trag za slojevito otpuštanje, kao savršena nadopuna gornjim začinskim slojevima.

Nedoljive mirise Avon Attraction One, možeš pronaći u aktuelnoj Avon brošuri po cijeni od samo 27,90.

 

Slični članci

Ovog ljeta suknju zamijeni kratkim hlačama

Ultra magazin

Šešir je idealan modni dodatak, ali i zaštita od sunca

Ultra magazin

Sve što trebaš znati o maderoterapiji

Ultra magazin