Ultra Popularno

Nove serije koje ćemo gledati ove jeseni

Ove 2020. godine ništa nije normalno. Dovoljno je da se osvrnemo na odgođene premijere filmova zbog svjetske pandemije korona virusa. Međutim, čak i bez tradicionalnog predstavljanja jesenje sezone, dok mnoge televizjske mreže počinju sezonu mnogo kasnije nego obično, tu su streaming platforme koje spašavaju sezonu sa novim tv serijama koje treba da uzmeš u obzir ove jeseni – većina ih je snimljena prije početka pandemije, mada ima i par rijetkih slučajeva gdje su se snimanja održavala tokom pandemije. Tako da ako tražiš nove serije za bindžovanje donosimo ti listu premijera ove jeseni.

Filthy Rich

Kim Catrall glumi udovicu koja je glava nevjerovatno bogate porodice Monreaux, koja se suočava sa nezamislivom smrću kada Eugene, tvorac mega uspješne Hrišćanske TV Mreže, Sunshine, pogine u avionskoj nesreći. U klasičnoj formi američke sapunice, njegova smrt otkriva tajne izdaje, ljubavne afere i djecu! Savršen izbor ako tražiš razonodu nakon napornog dana.

Emily In Paris

I dok su putovanja svedena na minimum zbog pandemije, najnovija serija Emily In Paris,ispuniće tu prazninu. Lilly Colins glmi mladu marketinšku zvijezdu koja se in New Yorka seli u Pariz jer njen šef nije u mogućnosti da prihvati taj posao. Ova serija sadrži sve što volimo: zgodnog komšiju, nevjerovatnu odjeću i avanture u Parizu. Ako si obožavala Sex and The City sigurno ćeš uživati!

The Haunting of Bly Manor

Ako voliš horore sigurno ćeš užvati u ovoj seriji. Američka au pair putuje u Englesku 80-ih godina prošlog vijeka da se brine o dvoje djece koja nemaju roditelje. Serija obiluje jezivim lutkama i scenama, a takođe možeš da očekuješ i duhove koji vrebaju iz sjene.

The Right Stuff

Istorijska drama koja se bavi ranim danima Američkih prvih astronauta – the Mercury 7. Ako si ljubitelj istorije i svega što je povezano sa letom u svemir sigurni smo da ćeš uživati.

The Queen’s Gambit

Serija zasnovana na romanu Waltera Tevisa je priča o odrastanju koja istražuje pravu cijenu genijalnosti u svijetu šaha. Napuštena i ostavljena u sirotištu kasnih 50-ih godina, Beth Harmon otkriva talenat za šah dok u isto vrijeme razvija zavisnost prema tabletama za smirenje koje država daje kao sedative za djecu. Progonjena ličnim demonima i opsesijom, Beth se transformiše u nevjerovatno vještu i glamuroznu društvenu izopštenicu koja je odlučna da sruši tradicionalne granice uspostavljene u svijetu šaha u kojem dominiraju muškarci.

The Undoing

Nicole Kidman i Hugh Grant su dobitna kombinacija u ovom psihološkom trileru. Oni glume bračni par Grace i Johnatana Frasera, koji kriju mnogo tajni. Provalija se otvara u njihovim životima nakon nasilne smrti i serije strašnih saznanja. Nakon javnog poniženja Grace mora da skupi snage da stvori novi život za svoju djecu i porodicu.

WandaVision

Nakon kriptičnih i retro najava za ovu seriju nikome još uvijek nije jasno o čemu se ovde zapravo radi. Uzimajući u obzir da se radi o Marvelovomm vlasništvu i da posjeduje dva najsnažnija saveznika Avengera, slobodno možemo reći da ništa nije onako kako se čini. Glavne uloge glume Elizabeth Olsen i Paul Bettany kao glavni heroji. Iako je sve za sada obavijeno velom misterije, sigurni smo da će obožavatelji Marvela uživati ove jeseni.

 

Slični članci

Sean Connery preminuo u 90. godini, a svijet se oprašta od glumačke legende

Ultra magazin

Nova pjesma Ariane Grande i Doje Cat “Motive” je prava poslastica za uši

Ultra magazin

Konačno objavljena prava najava za četvrtu sezonu serije The Crown

Ultra magazin