Ultra Popularno

Nove pjesme imaju Katy Perry, Ariana Grande i Avril Lavigne

Još jedna bogata sedmica u svijetu muzike.

Najnovija saradnja Katy Perry obilježava partnerstvo sa Final Fantasy Brave Exvius. Pjevačica će se pojaviti kao lik u popularnoj mobilnoj igri. Ovo je obilježila novom originalnom pjesmom Immortal Flame. Napisana u saradnji sa autorima, Sarah Hudson i Ferras, moćna balada ističe njene vokalne sposobnosti.

Ariana Grande je objavila novi singl Imagine, a fanovi su počeli da špekulišu kako je pjesma posvećena njenom bivšem dečku, Mac Milleru koji je nažalost preminuo ove godine. Ono što je još interesantno u vezi s ovom pjesmom je njen karakteristični ton takozvani “zvižduk”, najviši registar u ljudskom glasu, koji smo do sada čuli samo kod pjevačica Mariah Carey i Whitney Houston.

Avril Lavigne pokazuje svoju soul stranu, a tome se nikako nismo nadali, na novom singlu Tell Me It’s Over. Ovo je himna o tome kako biti jaka, konačno zatvarajući vrata odnosima za koje znate da su pogrešni”, rekla je Lavigne. “Željela sam da napišem nešto klasično i inspirisana sam nekim bezvremenim kraljicama koje slušam svaki dan kod kuće kao što su Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin i Etta James”, zaključila je pjevačica.

 

Slični članci

Celine Dion – život počinje u pedesetoj!

Ultra magazin

Beyonce otvorila Kobe Bryant Memorial izvedbom jedne od njegovih najdražih pjesama

Ultra magazin

Hit iz 80-ih “Take on Me” premašio milijardu pregleda

Ultra magazin