Ultra Popularno

Nova romantična drama koja vraća vjeru u ljubav

Ljubav je u zraku. Najnovji trailer za filim “I still believe” donosi ljubiteljima ljubavne drame pravu poslasticu ovog proljeća. Glumci KJ Apa i Britt Robertson igraju Jeremy Campa i Melissu Henning u filmu koji je zasnovan na priči para iz stvarnog života. Film prati Jeremya i Melissu u periodu prije njegove uspješne karijere zvijezde hrišćanske muzike, njihovo zaljubljivanje u trenutku kada je ona saznaje da boluje od raka i njhovo nastojanje da zajedno prođu kroz traumatično iskustvo.
Foto: Michael Kubeisy

“Izabrao si da sa njom hodaš kroz vatru. To je ljubav”, čuje se na početku trailera glas Jermyijevog oca koji mu to govori. Nako toga, vidimo njih dvoje kako se sreću na plaži, gdje Jeremy prvi put svira za Melissu. Od tog trenutka njih svoje započinju predivnu ljubavnu priču. Zajedno prolaze kroz sve, od njegovih skromnih početaka, gdje svira na plaži pred malim brojem ljudi, do koncerata u najpoznatijim dvoranama, uključujući i pretužne posjete bolnici.

“Bićeš izlječena,” kaže u traileru svojoj budućoj supruzi. ” Šta ako ne treba da budem,” ona ga pita. To je gorko slatki trenutak spoznaje. U filmu takođe glume zvijezda cuntry muzike Shania Twain i Gary Sinise kao Jeremyijevi roditelji.

Iz najave za film jasno je da je hemija dvoje mladih glumaca jaka i da će film postati klasik u svom žanru, jer se radi o bezvermenskoj ljubavnoj priči.

 

Izvor: eonline.com

Slični članci

Internet zvijezda otpjevala Shallow u emisiji Ellen

Ultra magazin

Celine Dion – život počinje u pedesetoj!

Ultra magazin

Beyonce otvorila Kobe Bryant Memorial izvedbom jedne od njegovih najdražih pjesama

Ultra magazin