Ultra Popularno

Nova Netflixova serija ‘Sex/Life’ usmjerena je na osnaživanje žena

IuteCredit
IuteCredit

Život je prepun prepreka na putu. Svaki dan donosimo brojne izbore, od kojih mnogi imaju posljedice u godinama koje dolaze. Jeste li se ikad zapitali što bi se dogodilo da ste u nekom trenutku svoje prošlosti donijeli drugačiju odluku?

AMANDA MATLOVICH FOR NETFLIX

Inspirisana memoarima BB Eastona “44 Chapters About Four Men”, nova Netflix serija od osam epizoda Sex/Life fokusira se na previranja jedne žene dok propituje svoje životne izbore.

U seriji koja stiže 25. juna, Sarah Shahi glumi Billie Connelly, suprugu i majku dvoje djece, koja ostaje kod kuće i živi u predgrađu Connecticut-a. Naizgled je sve savršeno, ali ona jednostavno ne može prestati razmišljati o svojoj prošlosti. Srce izlije u ne baš tajni dnevnik koji je na njenom laptopu. Stvari krenu vrlo pogrešno – ili ispravno, ovisno o tome kako na to gledate – kad njen odani, pouzdani i zgodni suprug Cooper (Mike Vogel) pronađe njena razmišljanja o najboljem seksu koji je u životu imala sa svojim bivšim dečkom Bradom (Adam Demos). To je bio raskid koji nikad nije preboljela, a misterija njihovog prekida otkriva se u kombinaciji sarašnjeg vremena i prošlosti.

IuteCredit
IuteCredit

Billie ne može prestati razmišljati o svojim danima mladosti  u New Yorku sa svojom najboljom prijateljicom Sashom (Margaret Odette) kada su obje mijenjale muškarce i bile slobodoumne mlade žene s bezbrojnim mogućnostima i noćima u gradu. Vrijedno su radile ostvarujući svoje snove o karijeri, ali zabavljale su se još jače.

Slični članci

Poznate 50-godišnjakinje dokazuju da su godine samo broj

Ultra magazin

The Pursuit of Love je satirična mini serija snimljena po istoimenom romanu

Ultra magazin

Nova sezona “La Casa de Papel” dolazi! Objavljen trailer pete sezone! (VIDEO)

Ultra magazin