Ultra Zanimljivo

Nova nagradna igra Mercatora i Pika kartice

Mercator i dalje nastavlja da donosi radost među svoje kupce i to ovaj put sa novom nagradnom igrom pod nazivom „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“.

Foto Mercator PR

„Sa velikim zadovoljstvom i ponosom želimo naše vjerne kupce informisati i pozvati da učestvuju u novoj nagradnoj igri, koju organizujemo zajedno sa našim vjernim partnerom Pika Kartica. Pravo na učešće imaju svi kupci, koji u Mercatoru obave kupovinu barem jednog proizvoda, označenog sa Pika Bonus uz Pika Karticu. Stoga, ukoliko nemaš svoju Pika Karticu, ne čekaj nego požuri do najbližeg Mercatora, gdje će ti naše ljubazno osoblje pomoći da se registruješ i odabereš proizvod označen sa oznakom Pika Bonus, jer najsretniji kupci će osvojiti osvojiti poklon kupovinu u Mercatoru.“, kazala je Martina Jakešević, voditelj projekta iz odjela Marketing i PR Mercatora BH.

Nova nagradna igra je pokrenuta 29. jula i trajaće do 23. septembra 2020. godine. Svaki kupac koji u tom periodu izvrši kupovinu najmanje jednog proizvoda sa oznakom Pika bonus uz Pika karticu, ima pravo učešća u nagradnoj igri na veoma jednostavan način, slanjem SMS poruke na broj 091 212 408 u kojoj je naveden broj prodavnice i broj fiskalnog računa ( primjer:  BF 67 – razmak – 305829). Na taj način svaki kupac postaje jedan od potencijalnih dobitnika pet vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru. I to nije sve, jer osim akcijskih Pika cijena, kupci dobijaju i trostruke Pika bodove na artikle koji učestvuju u projektu Pika bonus.

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji se proizvodi nalaze na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus su Ariel, Perwoll, Fabuloso, Somat, Naturella, Maggi i Haribo.

Budi i ti dio nove nagradne igre, a pet najsretnijih će ovog ljeta uz pomoć Mercatora osvježiti svoj kućni budžet vrijednim nagradama.

Slični članci

“Pakao” na zemlji – najtoplija mjesta na svijetu

Ultra magazin

Odmaralište na Maldivima traži ‘bosonogog prodavača knjiga’ na šest mjeseci

Ultra magazin

7 savjeta za zdravlje i vitalnost tvog psa

Ultra magazin