Ultra Popularno

Nova moćna balada poznate muzičarke Christine Aquilere

IuteCredit
IuteCredit

Poslušaj novu moćnu baladu Christine Aguilere na španskom jeziku “Somos Nada”, koja dolazi sa njenog novog albuma, a koji slavi njene latino korijene. Moćnu baladu napisala je Christina Aguilera, zajedno sa Mariom Dommom, Sharlene Taule i Federikom Vindverom. Njena najnovija pjesma, bavi se “unutrašnjom snagom, samoosnaživanjem i iskoraku, bez obzira koliko mračna ili strašna situacija bila”. Dolazi sa službenim videom, koji je režirao Alexandre Moore.

Foto: Denise Truscello/Getty Images

Singl “Somos Nada” će se pojaviti na novom albumu, koji izlazi naredne godine, a koji odaje počast njenim latino korijenima. „To je nešto što sam željela da radim toliko godina“, rekla je Christina Agilera za magazin People o svom trenutnom projektu, objašnjavajući da će novi materijal zaroniti dublje u njene korijene.

„Imam nevjerovatan tim iza sebe, koji mi pruža veliku podršku. U muzici sam zaista dugo, ali nema ništa bolje, nego kad sam u društvu latino muzičara i umjetnika, energije koju unose na, ljubavi i strasti, koju samo oni donose i kojom odišu. Zapravo sam ponovo inspirisana muzikom, stvarajući ovaj album”, kaže slavna muzičarka.

IuteCredit
IuteCredit

Christina Aguilera je prošle godine potpisala ugovor sa Jay-Z’s Roc Nation Management, nakon što se rastala od svog dugogodišnjeg menadžera.

Izvor: nme.com

Slični članci

Premijere i nove sezone serija koje ćemo gledati u decembru

Ultra magazin

Počinje sezona Kraljevske opere i baleta u CineStar kinima u BiH

Ultra magazin

Zvijezda serije ‘Squid Game’ Park Hae-soo predvodi korejsku verziju ‘Money Heist’

Ultra magazin