• Home
  • Ultra Popularno
  • Nova krimi serija inspirisana jezivim istinitim događajima stiže na Pickbox NOW!
Ultra Popularno

Nova krimi serija inspirisana jezivim istinitim događajima stiže na Pickbox NOW!

Nova kanadska krimi serija „Pure“ na Pickbox NOW stiže 22. januara! Inspirisana istinitim događajima, ova dramska serija oduševiće te ludom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima. Neka ovi hladni dani budu ispunjeni kvalitetnim sadržajem, koji nećeš moći prestati da gledaš! 

Foto Pickbox NOW

Inspirisana istinitim događajima, „Pure“ se vrti oko mreže organizovanog kriminala  i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju, gdje pratimo novoizabranog menonitskog sveštenika Nou Funka, kojeg glumi izvrsni kanadski glumac Ryan Robbins.

Foto Pickbox NOW

Noah želi da riješi problem trgovine drogom u svojoj zajednici, te izda svog prijatelja policiji. Ipak, umjesto da riješi problem, Noina djela odvedu ga u suprotnom smjeru. Naime, vođa mafije Eli Voss postavi mu ultimatum – kako bi zaštitio svoju porodicu, mora se uključiti u ilegalne operacije.  Njegova vjerovanja i principi biće na ispitu pri svakom koraku. U ostalim su ulogama A. J. Buckley, Peter Outerbridge, Alex Paxton-Beesley i Rosie Perez.

Foto Pickbox NOW

Kao savršena kombinacija drame, krimića, droge, moralnih problema i kompleksnih likova, dramska serija „Pure“ neće te ostaviti ravnodušnim. Neki je nazivaju kanadskim Breaking Badom, no svi se slažu sa činjenicom da je ovo jedna od najboljih novih kanadskih serija.

Ne propusti krimiseriju Čistunac (Pure) na Pickbox NOW od 22. januara!

Pickbox NOW donosi najbolje iz holivudske i evropske produkcije iz svijeta serija i filmova putem online usluge videa na zahtjev i putem ponude odabranih telekom operatera u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Sj. Makedoniji, Bosni i Hercegovini, te Crnoj Gori.

Slični članci

Film koji je upravo osvojio Zlatni globus u četvrtak stiže i u naša kina!

Ultra magazin

Chloé Zhao ušla u istoriju Zlatnih globusa: “Zbog toga sam se zaljubila u stvaranje filmova”

Ultra magazin

Oprah: “Meghan i Harry otkrili su neke prilično šokantne stvari”

Ultra magazin