Ultra Popularno

Nova HBO serija “Run” stiže u aprilu

Ovo je vijest koja će oduševiti fanove serija Fleabag i Killing Eve. Najnoviji projekat glumice i scenaristkinje Phoebe Waller-Bridge, Run, službeno stiže u aprilu. Serija je romantični, komični triler, a u glavnim ulogama igraju Merritt Wever i Domhnall Gleeson.
Sky Atlantic

Serija Run priča priču o Ruby Richardson (Wever) koja svoj uobičajeni, užurbani život u predgrađu, ostavlja kako bi se sastala sa prijateljem s koledža, Billyjem Johnsonom (Gleeson) u New Yorku, kako bi ispunila pakt koji su sklopili 17 godina ranije. Pravila pakta bila su prilično jednostavna: ako je bilo ko od njih napisao riječ „run“, a drugi odgovorio isto, sve će odbaciti i sastati se u Grand Central Station da bi zajedno putovali po Americi.

Samo na osnovu ovih detalja, možemo biti prilično sigurni da će Run imati sličan, čudan (i potpuno prekrasan) smisao za humor, baš kao i Fleabag.

Seriju je napisala i producirala Vicky Jones (koja je takođe napisala Fleabag i Killing Eve zajedno sa Waller-Bridge).  Run će se emitovati na HBO u SAD-u 12. aprila.

Slični članci

Generalni direktor Twittera donirao milijardu dolara za borbu protiv korona virusa

Ultra magazin

Popularni film Call me by your name dobija svoj nastavak

Ultra magazin

Matthew McConaughey domaćin bingo večeri za starije osobe u izolaciji

Ultra magazin