Ultra Moderno

Nova Harry Potter kolekcija nakita Pandora

Ako tražiš savršen poklon za obožavaoca sage Harry Potter, imamo odličnu vijest: nakit Pandora upravo je lansirao ekskluzivnu kolekciju zasnovanu na knjigama o čuvenom čarobnjaku. Kolekcija uključuje privjeske za narukvice, privjeske i narukvice inspirisane legendarim likovima i simbolima.
Foto: Pandora

Harry, Hermione i Ron oživjeli su kao srebrni privjesci za narkuvice zajedno sa poznatim detaljima iz knjiga i filmova kao što su zamak Hogwarts i privjesak Zlatna Skrivalica. ” Kroz našu kolekciju inspirisanu Harry Potterom, obožavaoci Pandore i Harry Pottera mogu da izraze svoju ljubav prema magiji, fantaziji, hrabrosti i snazi prijateljstva,” rekao je kreativni direktor Pandore, Stephen Fairchild. On je dodao da su obožavaoci nakita Pandora tražili ovu kolekciju već dugi niz godina i da su iz Pandore veoma ponosni što su konačno uspjeli u tome.

Foto. Pandora

U kolekciji se takođe nalaze privjesci za narukvice Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, Dobby i Hogwarts Express.

Foto: Pandora
Foto: Pandora

Kruna kolekcije je narukvica Zlatna Skrivalica koja je ustvari poboljšana verzija klasične Pandora Moments narukvice sa legendarnim Quidditch simbolom na kopči.

Kolekcija Harry Potter x Pandora  je od 28.12 dostupna u svim Pandora prodavnicama u svijetu kao i na web stranici.

 

Izvor: metro.co.uk

Slični članci

Šešir je idealan modni dodatak, ali i zaštita od sunca

Ultra magazin

Sve što trebaš znati o maderoterapiji

Ultra magazin

Modni trend 80-tih koji je popularan ovog ljeta

Ultra magazin