Ultra Zanimljivo

Nikola Jokić novi član Jelen porodice

Bingo
Bingo

Najbolji srpski košarkaš i velika NBA zvijezda Nikola Jokić u novoj reklami za Jelen pivo, poručuje da je snaga u ljudima koji uvijek gledaju ispred sebe. Pivo sa tradicijom dugom više od 260 godina, uvijek je bilo uz sport i vrhunske sportiste, zbog čega je najbolji centar svijeta, koji je od uličnog basketa u naselju, došao do reflektora najveće košarkaške lige na svijetu, postao novi član velike Jelen porodice.

Sa putovanja kroz prošlost na koje MVP NBA lige kreće u zaprežnim kolima, donosi poentu da nikada ne odustajemo od svojih snova i podsjeća, da ispred svih nas koji ne odustajemo, stoji samo jedno pivo – Jelen. Uz melodiju omiljene Jelen pjesme „Naša stvar“, Nikola Jokić nas vodi kroz svoj život iz malo drugačijeg ugla.

Iza slavne košarkaške zvijezde je mnogo izazova i prepreka, sumnji i poraza. Nepodnošljivog pritiska, kritika i negativnih komentara. Ali, za jedinog srpskog igrača, koji je osvojio prestižnu MVP nagradu, odustajanje nikada nije bilo opcija. Nikada nije odustao ni od svoje države i rodnog grada, Sombora, koje mu je ostalo omiljeno mjesto kojem se uvijek vraća. Njegovim ljudima, ulicama, energiji. Gradu koji uvijek nosi u srcu i svuda ponosno ističe odakle je.

Kao što Jelen pivo ponosno ističe, da je nova reklama početak duge priče o uspjehu, istrajnosti, volji i snazi, koju svi nosimo u nama. Osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, zna koliko je odricanja i truda potrebno za ostvarivanje snova, kao što zna da istorijski uspjeh koji je postigao ne bi bio moguć bez podrške porodice. Sada tu istu podršku ima od novog člana porodice – Jelen piva.

Vođeni istim principima, omiljeni pivski brend i član idealne NBA petorke, odmah su pronašli isti jezik i zajedno svima poručili da nikada ne odustaju od svojih snova, jer snaga zaista jeste u nama. A Jelen je tu da nas na to redovno podsjeća. 

Slični članci

5 grešaka koje pravimo dok se pakujemo za putovanje

Ultra magazin

Studija upozorava da polovina svih ptica izumire

Ultra magazin

Otvoren Bingo u Banjoj Luci!

Ultra magazin