Ultra Zanimljivo

Nevjerovatni “Avion duh” napravljen je od 800 dronova

800 dronova skupilo se, kako bi napravili “avion duh” na nebu. Posjetioci konvencije o letjelicama u Nanchangu, mogli su da uživaju u svjetlećoj kreaciji na nebu.

Foto: unilad.co.uk

Spektakularna koreografija, bila je samo jedan dio konvencije o letjelicama – industrijski događaj smišljen da pokaže kineska najnovija dostignuća u domenu avijacije, putovanja u svemir i tehnologije dronova.

Video sa završne ceremonije objavljen nedavno, prikazuje “avion duh” kako se reflektuje u vodi. Više od 100 vojnih i komercijalnih aviona iz Kine i drugih zemalja, bili su izloženi na konvenciji.

Foto: unilad.co.uk

Yin Meigen, članica organizacionog odbora, rekla je tokom otvaranja ceremonije, da je konvencija o letjelicama prva izložba avijacije visokog nivoa održana u provinciji Jiangxi.

Meigen je takođe objasnila, da je cilj konvencije promocija visokokvalitetnog razvoja vazduhoplovne industrije Nanchanga,  pomažući pojačavanje i podsticanje investicija i porastu vazduhoplovne industrije u Kini.

“Uz rastuću reputaciju Nanchanga u vazduhoplovnim istraživanjima i razvoju, nadamo se da će ova konvencija, pomoći da se poveća razvoj brze industrije aviona Jiangxi, kao i prosperitet vazduhoplovnog tržišta” rekla je Meigen i dodala da je “avijacijski san” od ogromnog značaja za regiju.

Izvor: unilad.co.uk

 

Slični članci

Djeca koja se igraju sa blatom i pijeskom su jača i zdravija

Ultra magazin

Ovo su naučno dokazani razlozi zašto trebaš imati psa!

Ultra magazin

Sony predstavio nosivi klima uređaj

Ultra magazin