Ultra Popularno

Netflix će objaviti 9 novih filmova u junu

Svaki je mjesec sjajan mjesec za filmove na Netflixu, ali jun 2020. izgleda posebno obećavajuće.

Ovog mjeseca možemo očekivati bizarnu komediju u kojoj glume Will Ferrell i Rachel McAdams, ratnu dramu koju je režirao Spike Lee, plesni hit u kojem glumi Sofia Carson, i ne samo jedan, već dva filma u kojima glumi zgodni Édgar Ramírez, aka Gianni Versace iz Američke priče o kriminalu. Možeš očekivati i gledanje filmova iz Indije, Turske, Španije i Čilea, i baš izgledaju dobro.

Choked

Što se događa kada blagajnica opterećena dugovima supruga koji je muzičar, odjednom otkrije tonu novca pohranjenog u cijevima ispod svog sudopera? Njen život se, naravno, mijenja na veliki način i upravo to se događa u ovoj indijskoj drami na hindu jeziku.

Dostupan: 5. juna

The Last Days of American Crime

Zasnovan na istoimenom grafičkom romanu Ricka Remendera i Grega Tocchinija, u ovom trileru glumi Édgar Ramírez, kao Graham Bricke, kriminalac koji se udružuje s gangsterom i hakerom na crnom tržištu kako bi odradili pljačku vijeka. Međutim, trio mora izvesti svoj plan prije nego što američka vlada lansira novi program, zbog kojeg niko neće biti u mogućnosti počiniti zločin.

Dostupan: 5. juna

Da 5 Bloods

U režiji Spikea Leeja, ova ratna drama vrti se oko četvorice veterana iz Crnog Vijetnama (glume ih Delroy Lindo, Clarke Peters, Norm Lewis i Isiah Whitlock, jr.) koji se vraćaju u Vijetnam u potrazi za posmrtnim ostacima svog bivšeg vođe voda – kao i nekim glasinama o zakopanom blagu.

Dostupan: 12. juna

Feel the Beat
Netflix

Sofia Carson glumi zvijezdu ove plesne komedije April, ambicioznu plesačicu koja se – nakon što ne uspije dobiti ulogu na Broadwayu – nerado vraća kući, gdje joj je zadatak da trenira grupu mladih odmetnika za veliko plesno takmičenje.

Dostupan: 19. juna

One-Way to Tomorrow
Netflix

Ovo je prvi originalni Netflixov film iz Turske, koji govori o dvoje neznanaca koji se susreću dok putuju od Ankare do Izmira. Iako se u početku ne slažu, njihova veza se preokreće kada shvate da se njihove turbulencije prošlih romansi slučajno isprepliću.

Dostupan: 19. juna

Wasp Network
Netflix

Zasnovana na knjizi “Posljednji vojnici o hladnom ratu” Fernanda Moraisa, ova drama pripovijeda priču iz stvarnog života kubanskog pilota Renéa Gonzaleza (kojeg glumi Édgar Ramírez), koji je ostavio suprugu (koju glumi Penélope Cruz) i kćerku u Havani, da bi se infiltrirao u anti-kastro organizaciju u Miamiju, Florida, devedesetih godina.

Dostupan: 19. juna

Nobody Knows I’m Here
Netflix

Jorge Garcia (kojeg vjerojatno prepoznajete iz serija Lost i Hawaii Five-O) glumi u ovoj drami kao Memo, bivši prateći vokal iz latino muzičke industrije koji živi na zabačenoj farmi ovaca u Čileu sa njegovim ujakom. Memo nema interes za druženje sa posjetiocima, ali sve se to promijeni nakon što upozna Martitu koja njegov prekrasni glas ponovo predstavlja svijetu.

Dostupan: 24. juna

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell i Rachel McAdams glume u ovoj komediji kao dvoje islandskih pjevača, Lars Erickssong i Sigrit Ericksdottir, koji se takmiče za šansu da predstavljaju svoju zemlju na pjesmi Evrovizije. Glumačka postava uključuje i Piercea Brosnana, Dana Stevensa i Demi Lovato.

Dostupan: 26. juna

Adu
Netflix

Ova drama iz Španije uravnotežuje tri različite priče – uključujući onu šestogodišnjeg dječaka, ekološkog aktiviste i grupu civilnih stražara – koje povezuje zajednička tema: imigranti koji pokušavaju preći Gibraltarski tjesnac i rizikuju svoj život u procesu.

Dostupan: 30. juna

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin