Ultra Zanimljivo

Neodoljive bebe čestitaju Dan zaljubljenih!

Američka fotografkinja JoAnn Marrero koja je specijalizovana za fotografisanje beba i porodičnih fotografija, upravo je objavila najslađe snimke sa snimanja serije fotografija za Dan zaljubljenih. Fotografkinja je došla na sjajnu ideju da napravi ogromnu bombonjeru u obliku srca i da je napuni bebama.
Foto: Facebook/ From Labor to Love

Marreo je rekla za magazn “Parents” da je već nekoliko godina razmišljala o ovoj ideju, a koju je dobila nakon što je svom sinu poklonila čokoladnu bombonjeru u obliku srca. “Kada je moj sin imao 2 godine poklonila sam mu za Dan zaljubljenih bombonjeru u obliku srca. Nije mi tada palo na pamet da on zapravo ne zna šta je u kutiji, i kada je otvorio kutiju doslovno je skakao od sreće, i to je bilo zaista slatko.”

Ona je napravila ogromnu bombonjeru u obliku srca i organizovala kasting za bebe koje bi učestvovale u snimanju. Odabrala je 13 preslatkih bebica i ovo je rezultat:

JoAnn Marrero

Međutim, uloženo je puno truda i rada da bi se dobio savršen rezultat:

Valentines 2020

What's better then a box of chocolate? A box filled with babies for Valentines Day of course! Here's some behind the scenes footage from today! Cuteness amongst the chaos of photographing 13 babies at once. We had it all… smiles, tears, stares, complete meltdowns- you name it! A big thank you to all who joined us today! Special thanks to Joella & Jess for all your help- truly could not have done it without you! #hershey #hersheychocolate #hersheykiss #hersheyfactory #valentinesday #valentine #hersheys Hershey's Chocolate World (Hershey PA)

Posted by From Labor to Love on Subota, 25. Januar 2020.

Marrero je izjavila o snimanju: “Ja sam samo htjela da se svi dobro zabavimo i zaista nisam imala nikakva očekivanja. Zapravo sam htjela da djeca uživaju i da se igraju. Snimanje je zapravo bio jedan veliki neodoljivi haos. Roditelji koji animiraju djecu, bebe koje plaču, pužu, i bebe umazane čokoladom sa seta. I, naravno, bilo je i plakanja”.

Valentines – the Itsy Bitsy Spider

How do you calm 13 babies in a Valentines box? Well the Itsy Bitsy Spider always brings down the house! Such a sweet moment from our session, couldn't resist sharing.

Posted by From Labor to Love on Četvrtak, 30. Januar 2020.

Na svojoj Facebook stranici je napisala “Šta je bolje od bombonjere? Bombonjera sa bebama na Dan zaljubljenih naravno. Slatkoća haosa. Na snimanju smo imali sve: osmjehe, suze, …sve što poželite! Veliko hvala svima koji su nam se pridružili danas”.

Mi joj se zahvaljujemo što nam je uljepšala ovaj Dan zaljubljenih ovim preslatkim fotografijama.

www.scarymommy.com

Slični članci

Posao od kuće povećava potražnju za laptopima, čipovima i mrežnom opremom

Ultra magazin

Virtuelne vožnje u Disneylandu za cijelu porodicu

Ultra magazin

Najstariji pas u Engleskoj ima 103. godine

Ultra magazin