Ultra Zanimljivo

Neobična akcija za žene u noćnom klubu u Dubaiju

Za noćni klub Fusion iz Dubaija čulo se širom svijeta, nakon što je započeo promociju nudeći besplatna pića ženama, na osnovu njihove tjelesne težine.
Foto: insider

Naime, svaki kilogram vrijedi jedan UAE dirham, što je otprilike 50 feninga. Ova zanimljiva vijest posebno će obradovati punije i žene sa oblinama, koje se zateknu u Dubaiju, budući da što više kilograma teže, više novca će dobiti za besplatna pića.

Žene u baru imaju dvije opcije kako bi došle do pića, moguće je izvagati se direktno na ulasku u bar ili jednostavno na papir napisati svoju težinu i cedulju predati konobaru.

Osoblje vjeruje da će dame reći svoju tačnu kilažu, tako da nije obavezno izvagati se, kako bi se dobilo besplatno piće.

Foto: insider

Happy hour i Ladies night ponude polako postaju prošlost, jer se klubovi trude pronaći što originalnije i zanimljivije načine da privuku dame u izlazak. Tako je prošla promocija u istom klubu uključivala besplatna pića za dame, između 30 i 40 godina.

Odlična reakcija posjetilaca navela je menadžment kluba da neobičnu akciju, produži do kraja ove godine. Jedinstvena prilika da se dame obraduju kojem kilogramu viška i svoje eventualno nezadovoljstvo trenutnom kilažom, poprave izlaskom u kojem ništa neće potrošiti na piće.

 

Izvor: insider.com

Slični članci

Da li psi ipak vide u boji?

Ultra magazin

Potraži ovaj horoskopski znak ako želiš ozbiljnu vezu

Ultra magazin

Japanski poljoprivrednik svojoj slijepoj supruzi posadio “more” mirisnog cvijeća

Ultra magazin