Ultra Kreativno

NEM Network – Nova online platforma za TV profesionalce kreće u avgustu

Nova online platforma za profesionalce iz TV industrije, NEM Network, kreće s aktivnostima 19. avgusta 2020. godine. Online ekstenzija omiljenih NEM-a Dubrovnik i NEM-a Zagreb osmišljena je kao njihovo virtualno izdanje koje obuhvata sve postojeće elemente događaja i zadovoljava interese svih aktera TV industrije. Kao i na NEM događajima, na NEM Network platformi moći će se čuti rasprave, ali i razgovarati s vodećim stručnjacima o najnovijim trendovima u TV industriji, družiti se s potencijalnim poslovnim partnerima, prezentovati kompaniju ili proizvode ciljanoj skupini i gledati najnovije sadržaje na ekskluzivnim screeninzima.

Paneli, prezentacije, intervjui i screeninzi bit će dostupni za on-demand gledanje bilo kada i bilo gdje. U sklopu NEM Networka organizovaće se i rasprave o skorašnjim temama vezanima uz TV industriju te networking kroz sastanke, razgovor i interakciju među korisnicima platforme. Posebne tematske grupe bit će fokusirane na produkciju, distribuciju, tehnološka rješenja za TV industriju i brojne druge relevantne i korisne teme. U tim grupama, pretplatnici će moći predstaviti svoje ideje i stavove ili pokrenuti raspravu o temi koja ih zanima te odmah dobiti povratnu informaciju. Još jedna posebnost platforme bit će i newsfeed, poseban kanal u kojem će se objavljivati ključne informacije i članci iz vodećih medija koji se bave TV industrijom.

Zajednica TV profesionalaca dostupna bilo kada i bilo gdje

Glavni motiv za pokretanje ovog projekta, ističu iz NEM tima, jesi nedavni događaji tokom pojave koronavirusa i potrebe za okupljanjem i sklapanjem poslova koje ne ovisi o prilikama u svijetu.

„2020. godina natjerala nas je da razmišljamo izvan okvira eventa pa smo odlučili stvoriti mjesto na kojem se novim poslovnim prilikama, ključnim i zanimljivim informacijama može pristupiti bilo kada i bilo gdje. Jedva čekamo lansiranje našeg trećeg NEM projekta.“ rekla je Sanja Božić-Ljubičić, vlasnica firme Mediavisiona, full service agencije koja organizira NEM događaje, specijalizovana za marketing, akvizicijske i distributerske usluge u TV industriji.

Cilj NEM Network online platforme je stvoriti zajednicu TV profesionalaca i kompanija koji su uključeni u kreativne, tehnološke i poslovne procese u TV industriji s fokusom na CEE regiju i evropsko tržite. Na jednom mjestu će se tako okupiti svi željni novih kontakata, zanimljivih sadržaja i relevantnih informacija: predstavnici Pay TV kanala, nacionalnih televizija, on demand usluga, produkcija, telekom operatora, tehnoloških kompanija i brojni drugi akteri TV industrije.

Zainteresovani korisnici već sada imaju priliku iskoristiti jeftinije Early Bird cijene paketa za pojedince i kompanije. Više o paketima i cijenama moguće je saznati na NEM Network web stranicama.

Slični članci

Pronađena stara egipatska slikarska paleta stara 3.400 godina

Ultra magazin

Fotograf podiže svijest o očuvanju lavova prekrasnim fotografijama

Ultra magazin

Avenija Champs-Élysées u Parizu postaje “izvanredan vrt”

Ultra magazin