Ultra Popularno

NEM je počeo ekskluzivnom rođendanskom proslavom Pickboxa NOW

Danas je službeno otvoreno sedmo izdanje New Europe Marketa u Dubrovniku, ekskluzivnog događaja koji okuplja najbolje medijske profesionalce s fokusom na CEE regiju. Proslava petog rođendana Pickboxa NOW s nastupom Bojana Jambrošića i Ashley Colburn u Hotelu Dubrovnik Palace, bila je uvod u tri dana zanimljivih rasprava i umrežavanja.

NEM

Ovogodišnji NEM pozdraviće brojne zanimljive govornike i vrhunske stručnjake u medijskoj industriji iz kompanija poput Sony Pictures Televisiona, Eutelsata, JW Playera, Deutsche Telekoma, Viacoma, AMC Internationala, NBCUniversala i mnogih drugih, kao i slavne ličnosti poput glumaca Alana Cumminga, Gabrielle Union i Jessice Albe.

NEM 2019., koji će se održava od 10. do 13. juna, nudi razne teme vezane uz medije, od probnih perioda te sukoba platformi na zahtjev i TV kanala, do ukupnog digitalnog iskustva i važnosti lokalne originalne produkcije.

Pickbox NOW slavi peti rođendan

NEM

U pet godina postojanja hrvatski SVoD Pickbox NOW nije bio samo samostalna usluga nego i sastavni dio TV paketa na mnogim telekomima u regiji. Nedavno preimenovan u Pickbox NOW, učinio je dostupnost usluge na različitim platformama jednim od glavnih prioriteta, kao i ulaganje u korisničko iskustvo.

Sanja Božić-Ljubičić, direktorica i vlasnica Mediatranslationsa, Mediavisiona i Pickboxa, iskoristila je priliku da se osvrne na začetke Pickboxa NOW na njegov peti rođendan.

“Mnogo se toga promijenilo u posljednjih pet godina, ali kvaliteta sadržaja i prijevoda ostaju naši prioriteti. Ono što je također ostalo isto tijekom svih ovih godina je predani tim ljudi koji rade u ovoj maloj tvrtki, ali je obožavaju! Za razliku od početka, Pickbox NOW više nije jedini SVoD u regiji, a konkurencija je žestoka, ali mi opstajemo i trudimo se pružiti korisnicima najbolje iskustvo i sadržaj koji možemo”, rekla je Božić-Ljubičić.

Šta očekivati?

NEM

Drugi dan NEM konferencije ugostiće holivudske zvijezde Alana Cumminga, Gabrielle Union i Jessicu Albu. Alan Cumming predstaviće novu seriju CBS Studios Internationala “Instinct”, dok će Gabrielle Union i Jessica Alba govoriti o novoj seriji Sony Pictures Televisiona “L.A.’s Finest”. Ostale rasprave u Panel Roomu biće posvećene kupcima, njihovim potrebama i željama u obliku probnih perioda te sportskih streaming usluga.

Treći dan NEM konferencije biće posvećen najnovijim trendovima i njihovim djelovanjima na medijskom tržištu. Stručnjaci će upoređivati platforme na zahtjev s TV kanalima, te pokušati pronaći rješenje za njihovo spajanje koje bi postiglo najbolje rezultate. Osim toga, učesnici NEM-a će od Applicastera imati priliku saznati više o cjelokupnom digitalnom iskustvu.

Posljednji dan NEM-a preusmjeriće fokus na lokalne produkcije koje su danas više nego ikad dobrodošle na europskom tržištu. Stoga će stručnjaci objasniti zašto podstiču saradnju tih produkcija u svrhu stvaranja kvalitetnog i originalnog sadržaja. Jedan od posljednjih događaja na ovogodišnjem NEM-u bitće Q&A s Christopherom Peterom Marcichem, direktorom Hrvatskog audiovizuelnog centra, koji će podijeliti svoje viđenje uloge HAVC-a i predstaviti svoje buduće planove.

Potpuni raspored može se naći ovdje. Za više informacija pogledajte NEM profile na društvenim medijima.

Slični članci

Gigi Hadid želi da izmjeni zakon o autorskim pravima zbog svog Instagram profila

Ultra magazin

HBO miniserija Years and Years je Black Mirror sa srcem

Ultra magazin

Sve ono što ne smiješ propustiti na ovogodišnjem Mostar Summer Festu!

Ultra magazin