Ultra Popularno

NEM je počeo ekskluzivnom rođendanskom proslavom Pickboxa NOW

Danas je službeno otvoreno sedmo izdanje New Europe Marketa u Dubrovniku, ekskluzivnog događaja koji okuplja najbolje medijske profesionalce s fokusom na CEE regiju. Proslava petog rođendana Pickboxa NOW s nastupom Bojana Jambrošića i Ashley Colburn u Hotelu Dubrovnik Palace, bila je uvod u tri dana zanimljivih rasprava i umrežavanja.

NEM

Ovogodišnji NEM pozdraviće brojne zanimljive govornike i vrhunske stručnjake u medijskoj industriji iz kompanija poput Sony Pictures Televisiona, Eutelsata, JW Playera, Deutsche Telekoma, Viacoma, AMC Internationala, NBCUniversala i mnogih drugih, kao i slavne ličnosti poput glumaca Alana Cumminga, Gabrielle Union i Jessice Albe.

NEM 2019., koji će se održava od 10. do 13. juna, nudi razne teme vezane uz medije, od probnih perioda te sukoba platformi na zahtjev i TV kanala, do ukupnog digitalnog iskustva i važnosti lokalne originalne produkcije.

Pickbox NOW slavi peti rođendan

NEM

U pet godina postojanja hrvatski SVoD Pickbox NOW nije bio samo samostalna usluga nego i sastavni dio TV paketa na mnogim telekomima u regiji. Nedavno preimenovan u Pickbox NOW, učinio je dostupnost usluge na različitim platformama jednim od glavnih prioriteta, kao i ulaganje u korisničko iskustvo.

Sanja Božić-Ljubičić, direktorica i vlasnica Mediatranslationsa, Mediavisiona i Pickboxa, iskoristila je priliku da se osvrne na začetke Pickboxa NOW na njegov peti rođendan.

“Mnogo se toga promijenilo u posljednjih pet godina, ali kvaliteta sadržaja i prijevoda ostaju naši prioriteti. Ono što je također ostalo isto tijekom svih ovih godina je predani tim ljudi koji rade u ovoj maloj tvrtki, ali je obožavaju! Za razliku od početka, Pickbox NOW više nije jedini SVoD u regiji, a konkurencija je žestoka, ali mi opstajemo i trudimo se pružiti korisnicima najbolje iskustvo i sadržaj koji možemo”, rekla je Božić-Ljubičić.

Šta očekivati?

NEM

Drugi dan NEM konferencije ugostiće holivudske zvijezde Alana Cumminga, Gabrielle Union i Jessicu Albu. Alan Cumming predstaviće novu seriju CBS Studios Internationala “Instinct”, dok će Gabrielle Union i Jessica Alba govoriti o novoj seriji Sony Pictures Televisiona “L.A.’s Finest”. Ostale rasprave u Panel Roomu biće posvećene kupcima, njihovim potrebama i željama u obliku probnih perioda te sportskih streaming usluga.

Treći dan NEM konferencije biće posvećen najnovijim trendovima i njihovim djelovanjima na medijskom tržištu. Stručnjaci će upoređivati platforme na zahtjev s TV kanalima, te pokušati pronaći rješenje za njihovo spajanje koje bi postiglo najbolje rezultate. Osim toga, učesnici NEM-a će od Applicastera imati priliku saznati više o cjelokupnom digitalnom iskustvu.

Posljednji dan NEM-a preusmjeriće fokus na lokalne produkcije koje su danas više nego ikad dobrodošle na europskom tržištu. Stoga će stručnjaci objasniti zašto podstiču saradnju tih produkcija u svrhu stvaranja kvalitetnog i originalnog sadržaja. Jedan od posljednjih događaja na ovogodišnjem NEM-u bitće Q&A s Christopherom Peterom Marcichem, direktorom Hrvatskog audiovizuelnog centra, koji će podijeliti svoje viđenje uloge HAVC-a i predstaviti svoje buduće planove.

Potpuni raspored može se naći ovdje. Za više informacija pogledajte NEM profile na društvenim medijima.

Slični članci

Olivia Colman se transformiše u kraljicu Elizabetu II u novoj sezoni The Crown

Ultra magazin

Simbol Londona na No Sleep Festivalu: Fabric slavi jubilej u Beogradu uz Bicep i Mind Against!

Ultra magazin

Slađana Zrnić: Najveći neuspjeh je nikad ne pokušati, ali ponekad treba znati i stati

Ultra magazin