Ultra Zanimljivo

Napustio posao i prodao sve kako bi putovao sa svojim mačkom

Svi na ovom svijetu se nadaju da će jednog dana biti uspješni. Zato nastojimo da najbolje iskoristimo svoje karijere. Ponekad, međutim, motivacija za postizanje uspjeha uzima danak i mi već trošimo ogromnu količinu sati, radeći previše teško. Rich East je drugačiji. Odlučio je napustiti posao i prodati sve što je imao, samo da bi putovao. A najbolji dio? Prati ga najslađe stvorenje: mačak po imenu Willow. To je nešto što obično ne viđaš često, zar ne?

Foto: Mystical Raven

Rich i Willow već dvije godine putuju Australijom.

Willow, udomljeni mačak, već je proputovao više od 50.000 kilometara širom Australije. Putuje s Richom u kamp kućici i putuju zajedno od kad su napustili svoj rodni grad u Hobartu, Tasmaniji. Vjerovali ili ne, to je bilo prije 2,5 godine.

Rich je prodao svu svoju imovinu, uključujući i svoju kuću i napustio posao, samo da bi on i njegov mačak mogli otići na put. On je, međutim, priznao da odluka nije bila laka, a kamoli da povede i Willowa.

Foto: Mystical Raven

Njih dvojica su upravo stigli u Južnu Australiju, obilježavajući službeni završetak posjete svih 6 država i 2 teritorije Australije. Takođe su uspjeli da plove na Velikom koralnom grebenu i kampuju u planinama od Bourketown-a, Queensland-a svo do Sjeverne teritorije.

Foto: Mystical Raven

Rich je rekao da su neki ljudi njegovu avanturu smatrali neobičnom, s obzirom na uključivanje mačke u putovanje. On je međutim, objasnio da se uprkos izazovima kretanja, mačak Willow ne žali. Čak ima i poseban tragač, tako da ga Rich lako može pratiti, te mačak može provesti većinu svog vremena u kampu bez ikakvih problema.

Foto: Mystical Raven

Pozivajući se na njihove zajedničke avanture, rekao je:

Tako sam ponosan na Willow, on je mačak koji je moj kombi učinio domom i cijelom Australijom u dvorištu. On je najbolji prijatelj za putovanje ikad!

Foto: Mystical Raven

Rich je rekao da su skoro stigli kući, ali da su daleko od toga da se zaustave. Ne samo da su prilagodili način života na putu, već su se osjećali srećnim i zadovoljnim sa svojim neobičnim životnim stilom.

Bravo za ove slatke putnike, želimo im mnogo sreće i srećan put!

 

Izvor: mysticalraven.com

Slični članci

Poznate statue širom svijeta nose maske

Ultra magazin

Veganska ishrana može da pomogne u sprečavanju pandemija

Ultra magazin

Kako pozirati pred kamerom zna ovaj popularni psić

Ultra magazin