Ultra Popularno

Naomi Campbell u 50-tim godinama trenira intenzivnije nego ikad

Supermodel Naomi Campbell (50) redovno vježba vrlo intenzovno kod kuće i svoje treninge dijeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Najčešće kombinuje vježbe snage sa boksom. Potraži trening njenom na  Instagram profilu i pridruži joj se u treningu.

Foto: instagram.com/naomi

Kada poznate ličnosti podijele svoje treninge kod kuće na Instagramu, obično nam daju samo neki dijelić treninga, ali ne i Naomi Campbell, koja zaista otkrije cijeli trening na IGTV-u na Instagramu.

Foto: instagram.com/naomi

“Dobro jutro! Ustanite i blistajte! Vježbajmo!” poručuje nam Naomi veselo. Nakon intenzivnog treninga, Naomi završava uz vježbe istezanja. Naomi se zaista fokusira na sveobuhvatan trening i iznenađujuće je koliko je praktičan, da se radi kod kuće. I to je svima nama dobar razlog, zašto ona sa 50 godina izgleda tako sjajno!

Foto: instagram.com/naomi

Što se tiče ishrane Naomi ne jede meso, rijetko jede mliječne proizvode i namirnice koje sadrže gluten ili šećer. Ne soli hranu. Uglavnom se njena ishrana bazira na vegetarijanskoj ishrani sa mnogo voća i povrća. Izbjegava hranu bogatu šećerima i solima. Ne konzumira cigarete i alkohol. Jednom sedmično ne jede ništa osim smutija, ili detox prirodnih voćnih sokova, tada je na postu/detoxu.

Ona obožava treninge snage, boks, pilates i jogu, plivanje i lagano trčanje, ne diže tegove, nego trenira sa težinom sopstvenog tijela. Obožava salate koje sadrže jaja, sireve, svježu salatu poput zelene salate i krastavaca u kombinaciji sa začinima i začinskim biljem. Pije mnogo zelenog čaja, ne konzumira šećer i pije mnogo vode dnevno.

Slični članci

Film koji je upravo osvojio Zlatni globus u četvrtak stiže i u naša kina!

Ultra magazin

Chloé Zhao ušla u istoriju Zlatnih globusa: “Zbog toga sam se zaljubila u stvaranje filmova”

Ultra magazin

Oprah: “Meghan i Harry otkrili su neke prilično šokantne stvari”

Ultra magazin