Ultra Moderno

Najbolje obučeni parovi na dodjeli Oskara

Dodjela nagrada Oskar svake godine postane svjetski centar dešavanja na jedno veče, a pored najprestižnijih nagrada koje se dodijele, najviše se priča o odjevnim kombinacijama u kojima se poznate ličnosti pojave. Tako je bilo i ove godine. Donosimo ti najbolje obučene parove, koji su obogatili crveni tepih.

Colin Jost i Scarlett Johansson donijeli su dašak starog Holivuda na crveni tepih svojim glamuroznim outfitima. Glumica je bila u Oscar de la Renta haljini boje šampanjca, dok je Collin izabrao klasični crni smoking.

Oscar 2020
Foto: Amy Sussman/ Getty Images

Ryan Piers Williams i America Ferrera bili su skladni u crno-crvenoj kombinaciji. Ona je izabrala dugu crvenu haljinu kojom je naglasila trudnički stomak, a on nije pogriješio sa izborom crnog odijela.

Oscar 2020
Foto: Steve Granitz/WireImage

Vanessa Nadal i Lin-Manuel Miranda su odlično izgledali zajedno u crno-bijeloj kombinaciji. Ona je obukla dugu bijelu haljinu A kroja, koju je podigla srebrnim detaljima, dok se on odlučio za klasično crno odijelo sa leptir mašnom.

Oscar 2020
Foto: Amy Sussman/Getty Images

Tonya Lewis i Spike Lee su svojim odjevnim kombinacijama privukli pažnju mnogih. Posebno Spike Lee, koji se pojavio u Gucci odijelu u bojama dresa nedavno tragično preminulog košarkaša Kobe Bryanta, kojem je na ovaj način odao počast. Tonya je nosila bijelu haljinu dugih rukava uz koju je uparila masivne minđuše.

Oscar 2020
Foto: Amy Sussman/ Getty Images

Anthony Ramos i Jasmine Cephas Jones, on u Dolce & Gabbana smokingu i upečatljivim Oxford cipelama, a ona u atraktivnoj crnoj haljini sa velikim dekolteom, bili su jedan od najatraktivnijih parova na dodjeli nagrada Oskar.

Oscar 2020
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Kerri Higuachi i John Cho donijeli su malo boje i sjaja na ovogodišnjem Oskaru. Ona je nosila crno-srebrnu dugu haljinu sa cvjetnim detaljima na donjem dijelu haljine, a on se odlučio za smeđe odijelo koje je iskombinovao sa crnim cipelama i košuljom.

Oscar 2020
Foto: ROBYN BECK/AFP via Getty Images

Nicole Kimpel i Antonio Banderas odlučili su se za provjerenu crno-bijelu varijantu, dok je njegova kćerka bila hrabrija u izboru i obukla neobičnu crno-cvrenu haljinu.

Oscar 2020
Foto: Amy Sussman Getty/Images

U nastavku pogledaj galeriju koji su nas to još parovi oduševili svojim izborom.

 

Izvor: insider.com

Slični članci

4 kombinacije boja koje su hit ovo ljeto

Ultra magazin

Najpopularnija haljina ovog ljeta!

Ultra magazin

Naruči svoju omiljenu kozmetiku iz udobnosti doma, uz odgovornost prema sebi i drugima!

Ultra magazin