Ultra Moderno

Najbolje obučene zvijezde na dodjeli SAG nagrada

Sinoć je u Los Angelesu održana dodjela SAG nagrada. Kao što je običaj na crvenom tepihu, zvijezde su se potrudile da zablistaju i nisu razočarale.  Ove prekrasne haljine i uglađena odijela bili su najzanimljiviji stilski trenuci večeri.
Foto: Getty Images

Scarlett Johansson

Glumica je izgledala odlično u zelenoj haljini Armani Privé sa dubokim dekolteom.

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Jennifer Lopez

JLO je izabrala spektakularnu crnu haljinu golih ramena koju je potpisao Georges Hobeika. Izgled je upotpunila sa dijamantskim nakitom marke Harry Winston, koji vrijedi preko 9 miliona dolara, i torbicom marke Tyler Ellis.

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Jennifer Aniston

Iako smo navikli da je viđamo u crnim haljinama, ovaj put glumica se odlučila za Dior bijelu vintidž haljinu i diskretni nakit sa potpisom Freda Leightona.

Foto: Getty Images

Cynthia Erivo

Glumica je obojila crveni tepih sa Schiaparelli Couture balskom haljinom sa crvenim korsetom i ružičastom višeslojnom balon suknjom.

Foto: Getty Images

Charlize Theron

U srebrenom topu sa potpisom Givenchy Haute Couture i crnoj suknji sa dubokim izrezom glumica je izgledala zaista odlično. Izgled je zaokružila crnim sandalama sa platformom, crnom torbicom i nakitom marke  Tiffany & Co, kojim je ukrasila i kosu.

Foto: Getty Images

Reese Witherspoon

Glumica je izgledala glamurozno u crnoj haljini sa šljokicama i dubokim izrezom marke Celine, a izgled je upotpunila nakitom Harry Winston.

Foto: John Salangsang/Variety/Shutterstock

Zoe Kravitz

Glumica je donijela glamur starog Holivuda u Oscar de La Renta haljini boje breskve, dugačkim rukavicama i nakitom kuće Tiffany & Co.

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Jennifer Garner

Glumica je izabrala crvenu balsku haljinu Dolce & Gabbana.

Foto: ROB LATOUR/VARIETY/SHUTTERSTOCK

Renee Zellweger

Glumica je stigla na crveni tepih u Maison Margiela Haute Couture haljini sa vrtoglavim izrezom sa strane. Izgled je upotpunila Jimmy Choo cipelama i nakitom Cartier.

Foto: John Salangsang/Variety/Shutterstock

Danai Gurira

Glumica je privukla paznju u ružičastoj haljini sirena kroja brenda Mugler, a izgled je upotpunila Bulgari ogrlicom u duginim bojama.

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Andrew Scott

Svijetloljubičasto odijelo marke Azzaro Couture glumac je kombinovao sa roza košuljom, crnom leptir mašnom i crnim, Christian Louboutin cipelama.

Foto: Rob Latour/Variety/Shutterstock

Sophie Turner

Glumica je prošetala crvenim tepihom u ružičastoj haljini marke Louis Vuitton.

Foto Rob Latour/Variety/Shutterstock

Nicole Kidman

Kao i obično Nicole Kidman nije razočarala. Ove godine se odlučila za Michael Kors kreaciju tamno plave boje sa volanima.

 

Izvor: people.com

Slični članci

Feminizam u centru pažnje na Dior reviji u Parizu

Ultra magazin

5 koraka za savršen visoki rep

Ultra magazin

Hit modeli obuće: Evo šta su trendovi za ovu godinu

Ultra magazin