Ultra Ukusno

Najbolje bruskete ikada, ovo moraš probati!

Ovo je sjajan recept za bruskete sa bijelim lukom. Serviraj ih na kriškama francuza. Savršeno se slažu uz pastu od paradajza. Brzo i jednostavno rješenje ako ti stižu gosti!
Foto: All Recipes

Sastojci:

  • 2 paradajza, isječena na kockice
  • 1 kašičica suvog bosiljka
  • 4 kašike narendanog parmezana
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 češanj bijelog luka, izgnječen
  • So i biber po ukusu
Foto: unsplash

Postupak:

U posudi izmiješati paradajz, suvi bosiljak, parmezan, maslinovo ulje, bijeli luk, so i biber. Prekriti i ohladiti u frižideru, prije serviranja na hljeb – francuz.

Prijatno!

 

Izvor: allrecipes.com

Slični članci

Vegan čoko hljeb sa tikvicama!

Ultra magazin

Lazanje od punjenih paprika

Ultra magazin

Probaj ukusne jež kocke

Ultra magazin