• Home
  • Ultra Moderno
  • Muzičarka Lily Allen je prihvatila svoju sijedu kosu i izgleda fantastično
Ultra Moderno

Muzičarka Lily Allen je prihvatila svoju sijedu kosu i izgleda fantastično

IuteCredit
IuteCredit

Često se trudimo da sakrijemo sijedu kosu ili izrasle dijelove ofarbane kose, odnosno korijene sijede kose. Međutim, mnoge slavne ličnosti i žene širom svijeta, prigrlile su svoju sijedu kosu i taj pokret sijede kose je u posljednje vrijeme veoma popularan, što je inspirativno za mnoge žene širom svijeta. Jedna od njih je i poznata britanska muzičarka Lily Allen, koja se pohvalila svojom sijedom kosom na Instagramu, a pratioci su oduševljeno pisali pozitivne komentare i poručili da izgleda fantastično.  

Foto: instagram.com/lilyallen

Od platinaste plavuše do ružičaste boje kose, muzičarka Lily Allen je tokom godina, probala gotovo sve nijanse boje kose. Ipak, njen posljednji izbor je daleko prirodniji. Nedavno je na svom Instagramu, Lily objavila selfie sa svojom sijedom kosom, a 1,2 miliona pratilaca je pisalo pozitivne komentare, tvrdeći kako super prirodno i svježe izgleda.

Od marta ove godine, epidemija korona virusa zatvorila je mnoge frizerske salone širom svijeta, tako da se veliki broj žena dodatno odlučio, da prigrli svoju sijedu kosu. To ih je možda osvijestilo i ohrabrilo da i nije loše promovisati prirodan izgled, na koji treba da budu ponosne.

Slični članci

Bronzani ljetnji izgled sa potpisom brenda Catrice

Ultra magazin

Dezodorans ili antiperspirant? Prednosti i mane.

Ultra magazin

Ovaj ljetni modni trend žene obožavaju

Ultra magazin