Ultra Inspirativno

Moj intuitivni život – od preopterećene do oslobođene žene

Na rEvolucionarni put promjene odnosa sa sobom, hranom i životom i put od preopterećene do oslobođene žene možeš krenuti sa Bojanom Blažević i Majom Tubić Banović tokom programa “Moj intuitivni život”. Jedna joga instruktorka, reiki praktičarka i predavačica vještina življenja, druga magistrica farmacije i specijalistkinja nutricionizma. Obe velike profesionalke i zaljubljenice u svoje poslove.
Instagram: mojintuitivnizivot
“Moj intuitivni život zamišljen je kao zajednica žena koje osjećaju da ne žive u skladu sa svojim unutrašnjim potrebama, a željele bi to da konačno promijene. Nastao je kao plod naše želje da podijelimo svoje znanje, iskustvo i osjećaj sa svim onim divnim ženama koje se guše u neiskazivanju svojih stvarnih potreba. Koje čak ne znaju ni da prepoznaju te potrebe. Čije tijelo šalje signale da je glas duše zarobljen. Čija štitna žlijezda radi usporeno”, poručila je Maja Tubić.
Njihov cilj je kreirati snažnu zajednicu i pokret žena koje žele da žive u skladu sa svojom intuicijom, a uskoro kreće i online program od pet sedmica za trajnu promjenu od preopterećene do oslobođene žene.
“Želimo da im pokažemo djelotvorne, a jednostavne tehnike koje pomažu da se povežu sa sobom i nauče da čuju taj svoj unutrašnji glas, svoju intuiciju”, glasi Majina i Bojanina poruka.
Šta su još Maja i Bojana rekle o programu promjene možeš pogledati ovdje, kao i malo predavanje o tome na čemu će se raditi tokom programa “Moj intuitivni život” poslušaj ovdje.
Na njihovima web stranicama www.zivotniatelje.com i nutricentar.com, kao i instagram profilu mojintuitivniživot pročitaj više detalja o novom programu.

Slični članci

5 koraka za jutarnju motivaciju

Ultra magazin

Ljubav prema sebi je prvi korak ka ljubavi prema drugima

Ultra magazin

Kako hiperosjetljivost pretvoriti u vrlinu?

Ultra magazin