Ultra Moderno

Modni trendovi sa New York Fashion Week-a

Jednostavno je pravilo trojke. Dok prolazimo kroz njujorške kolekcije, pogledaj koji se trendovi polako razvijaju. Hoće li postati hit sezone? Samo će vrijeme pokazati. Od vjenčanica do pončoa, ovo su modni trendovi koji su otkriveni na modnim pistama.

Moderna mladenka
IMAXTREE

Tržište za mladenke je u procvatu, a čini se da dizajneri kreću u akciju. Moderne mladenke uvijek imaju poteškoća da se osjećaju potpuno svojima na dan vjenčanja – ali više ne. U kreacijama Brandona Maxwella, Toma Forda  i Khaite, problemi su riješeni.

Veo preko lica
GETTY IMAGES

kad smo već kod teme vjenčanja, tanki veo na licu imao je svoj  trenutak na ovonedjeljnim pistama. Brock je upario Hitchcock-plavo odijelo s bijelim tilom preko očiju modela, Christopher John Rogers je uskladio ružičasti veo s ružičastom haljinom za dramatičano i živopisan izgled, a Carolina Herrera, uparila je čipkasti veo s bijelim ogrtačem bez kaiševa.

Cvjetni printovi
GETTY IMAGES

Možda je to povezano s trendom ručnog rada, ali nešto je slikovito u ovim cvjetnim printovima. Carolina Herrera je stavila ružu, crno-bijeli crtež. Tory Burch je za svoje lijepe printove potražio pomoć umjetnice Francesce DiMattio, a Adam Lippes je rub bijele haljine učinio pravom engleskom vrtnom slikom.

Ogrtač
GETTY IMAGES

Dizajneri od Brandon Maxwell, Carolina Herrera i Jason Wu pretvorili su svoje dame u kapetanice i dodali mnogo drame svojim kreacijama.

Sjaj
GETTY IMAGES

Ponekad se može činiti da živimo u eri minimalizma i neutralnosti. Možda je maksimalizam na udaru zahvaljujući sjaju i glamuru koji su prikazali Area, Tom Ford i Brandon Maxwell.

Pončo
GETTY IMAGES

Suočimo se sa tim, svi smo bili robovi blejzera poslednjih nekoliko sezona. Za trenutak okači svoj sako na vješalicu, jer se čini da ultimativni Boho komad – pončo postiže trijumfalni povratak. Pončo je prikazan na pistama Longchamp, Gabriela Hearst i Zimmermann.

 

Izvor: harpersbazaar.com

Slični članci

Probaj Artistique jedinstvene mirise poput umjetnosti

Ultra magazin

Da li je trenerka postala jedini modni trend?

Ultra magazin

Istražili smo ko je sve počeo proizvoditi zaštitne maske za lice

Ultra magazin