Ultra Moderno

Modne objave Anne Hathaway su glamur koji nam trenutno nedostaje

Ako ti u 2021. godini nedostaje glamura, pogledaj Instagram profil Anne Hathaway. Najnoviji film ove glumice, Locked Down, stiže na HBO Max, a umjesto premijere ili virtuelne međunarodne press turneje, Hathaway je podijelila izgled na društvenim mrežama. U protekla 24 sata zvijezda je podijelila tri blistave metalik haljine.

Instagram/annehathaway

Glumica je prvo podijelila zlatnu haljinu Azzara. Komad dugih rukava bio je izvanredan kada se prvi put pojavio na pisti u januaru prošle godine. Ali Hathaway i stilistica Erin Walsh to su upotpunile laméa velikim naušnicama i dubokim bordo karminom. Upečatljiv efekat pojačan je dramatičnom pozom koja je pokazala pozlaćene nabore.

Instagram/annehathaway
Baner-bonovi

Slijedi kreacija Vivienne Westwood iz kolekcije za proljeće / ljeto 2012. godine, a ovaj komad postao je miljenik slavnih zahvaljujući svom korsetu koji naglašava proporcije pješčanog sata. Izrez haljine i odvažni dekolte sami bi privukli pažnju, ali u kombinaciji s dramatičnim naušnicama, ovaj izgled je nemoguće zanemariti.

Instagram/annehathaway

Nijedan trenutak ovog crvenog tepiha kod kuće ne bi bio potpun bez haljine Versace. Da je ova premijera crvenog tepiha bila izvodljiva uživo, njen Versace izgled nesumnjivo bi paparazze izludio. Glumica je dokazala da je glamur filmske zvijezde uvijek privlačan, čak i kod kuće.

Instagram/annehathaway

U komediji Locked down, snimljenoj tokom pandemije, Linda (Hathaway) i Paxton (Ejiofor) su zaglavljeni kod kuće kad se najavi obavezan karantin, baš u trenutku kad su odlučili da raskinu.

Zajednički život očito se pokazuje kao izazov, ali podstaknuti poezijom i obilnim količinama vina, oni smišljaju plan pokušaja pljačke u Harrodsu, koja bi ih mogla zbližiti.

Slični članci

Pogledaj popularne frizure za sezonu proljeće/ljeto 2021.

Ultra magazin

Streetstyle kombinacije iz Milana i Pariza inspirisane Fashion Week-om

Ultra magazin

AVON istraživanje otkriva da je ključ ženske snage u dijeljenju iskustava

Ultra magazin