Ultra Moderno

Modna kampanja intrigantnog naziva -„For Her“

Poznati modni brend Hippy Garden, predstavio je javnosti novu modnu kampanju intrigantnog naziva -„For Her“ i oduševio ljubitelje visoke mode. Nevjerovatno atmosferična modna kampanja, priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizovane ikone inspirisane mentalnim i emotivnim etiketama.

Foto Šime Eškinja

Ne uplićući se u komplikovane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić je stvorila vrlo snažne i bezvremenske komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod brenda. Svaki komad  je pomno osmišljeni dio zaokružene priče, a naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač haljinama.

Foto Šime Eškinja

Luksuzni materijali i svijetle nijanse, možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti. Ipak, svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja – luksuz i raskoš, koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti.

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistkinja Sanja Agić, a frizure elitni zagrebački frizerski salon “Evelin”. U kampanji su učestvovali modeli Manuela M.Vasiljeva M. I Korina B.

Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova 5. u Zagrebu, te na webshopu  HIPPYGARDEN.COM

Slični članci

Modna evolucija glumice Anne Hathaway

Ultra magazin

5 trendova čizama koji će ti pomoći da preživiš zimsko vrijeme

Ultra magazin

Avon lansirao Distillery, vegansku liniju koja slavi ljepotu bez kompromisa

Ultra magazin