Ultra Zanimljivo

Mladi mjesec u Vodoliji 24. januara donosi promjene!

2020. je možda tek počela, ali već su je opteretili teški osjećaji i dramatične situacije. Preživjeli smo pomračenje Sunca u Jarcu i transformativno pomračenja Mjeseca u Raku. U svijetu astrologije kaže se da sezona pomračenja nije najbolje vrijeme da započnete nešto novo, jer svemir već vrši potrebna prilagođavanja i nema potrebe zakomplikovati stvari kada su one već tako komplikovane.
Instagram/@faul.chiller

Međutim, nekoliko transformativnih i inspirativnih trenutaka vjerojatno ćete doživjeti 24. januara 2020. godine, a sve zahvaljujući mladom mjesecu u Vodoliji. Ovisno o vašem horoskopskom znaku, to bi moglo značiti promjenu karijere, preispitivanje nekih odnosa, pa čak i postavljanje ciljeva za budućnost.

Savršeno je vrijeme da postavite namjeru i obavijestite svemir o onome što želite. Budući da je najplodnija faza mjesečevog ciklusa, mladi mjesec, idealno je vrijeme za novi početak. Sjeme sadite sada i gledajte kako s vremenom raste. Neka vam ovo bude prilika da se oslobodite prošlosti i obavežete prema svojoj budućnosti.

Nema ništa uzbudljivije od pokretanja nečeg novog. Međutim, nisu sve nove stvari stvorene jednako. Ponekad se osjećate preplavljeni svim napornim poslom koji pred vama stoji i obeshrabrujete se prije nego što uopšte započnete. Možda ćete se osjećati odvučenim u prošlost, dok se toliko trudite da idete naprijed. Možda čak i ne želite nešto novo, iako duboko u sebi znate da se promjena ne može izbjeći.

Imajte to na umu tokom mladog mjeseca u Vodoliji 24. januara 2020. koji može imati zapanjujući uticaj na vodene znakove, gurajući ih da rade na stvarima koje nikako nisu jednostavne.

Ovaj mladi mjesec karakteriše nemirna, nepredvidiva i neugodna energija. Kako ovaj mladi mjesec formira kvadrat sa nepredvidivim Uranom, možda ćete se osjećati kao da hodate po neravnom terenu, nesigurni u ono što će se dogoditi sljedeće. Može vam se dogoditi da idete neočekivanim putem ili ćete biti inspirisani za veliku promjenu.

S Venerom – planetom ljubavi – u kvadratu sa Marsom – planetom sukoba – možda postoje napetosti u vašim odnosima, koje bi svakog trenutka mogle eksplodirati. Sve drame na stranu, ovi neočekivani zaokreti trebali bi vas približiti onima koji su važni i, što je još važnije, bliže vašem autentičnom sebi. Iako će ova lunacija pobuditi dramu u vašim odnosima, ohrabruje vas da radite na svojim problemima i konačno imate iskren razgovor o onome što vas muči. Ako se međusobno razumijete, radite na problemima i ostanete otvoreni, samo ćete se približiti.

Uz ekspanzivni Jupiter koji čini sekstil sa Venerom, ima prostota za rast. Dok se Venera udružuje s saosjećajnim Neptunom, biće dovoljno dobrote koja okružuje ove aspekte. Neka vam ovaj mladi mjesec pokaže put.

Neki ljudi oko vas vjerojatno će pretjerano reagovati na promjene u svom životu. Ali u svakoj krizi postoji prilika i postoje pozitivne stvari koje možemo od ovog mladog mjeseca. Fokusiranim umom i stabilnim emocijama možete brzo i odlučno reagovati na promjenjive uslove da biste pronašli bogatstvo, uspjeh i pravu ljubav.

Dakle, vjera u svoje instinkte i brza reakcija na promjenjive uslove ključ je navigacije kroz uticaje ovog mladog mjeseca u Vodoliji.

Slični članci

Instagram profil „Influencers In The Wild“ otkriva ljude koji su voljni učiniti sve za fotografiju

Ultra magazin

Hrana koju moraš izbjegavati kada si pod stresom!

Ultra magazin

Adidas predstavio teren za američki fudbal od recikliranih boca

Ultra magazin