Ultra Zanimljivo

Mladi mjesec u Ribama donosi ljubav, kreativnost i sanjarenje

Između januarskog nemilosrdnog uticaja Jarca praćenog retrogradnim Merkurom, ovo je bio težak kosmički period godine. Srećom, mladi mjesec u Ribama, 23. februara, služi kao savršen povratak iz nedavnog astrološkog haosa. Ovaj super pozitivni vikend ispunjen vibracijama mladog mjeseca nudi nam prelijep izvor inspiracije i samopouzdanja, koji sve horoskopske znakove može skrenuti na novi uzbudljiv put ili projekat.
Instagram/@_jpierce

Sunce i Mjesec su u emotivnom vodenom znaku Riba. Energija Riba je snena, orijentisana na osjećaje i kreativnost, pa možemo očekivati ​​da ćemo se pod ovim tranzitom osjećati ekstra intuitivno, romantično i umjetnički inspirisano. I zahvaljujući nekim drugim planetarnim aspektima na Mjesec, takođe je sjajno vrijeme da iskoristimo njegovanje svojih prirodnih talenata i interesa, i druženje s prijateljima.  Osim toga, ove vibracije pojačaće položaji ostalih planeta, posebno Jupitera, Venere i Merkura.

“Februarski mladi mjesec jedna je od najpozitivnijih mjesečevih energija 2020. godine”, kaže astrologinja Narayana Montúfar. “Uz sve natalne planete koje nam pružaju svoju najpozitivniju stranu, dani koji okružuju ovaj mladi mjesec mogu nam poslužiti kao prvi korak ka ostvarenju sna.” Drugim riječima, ako čekate dobar trenutak da započnete projekat ili krenete na put ka trenutnom cilju, ovaj mjesec označava idealnu priliku.

U astrologiji, mladi mjesec označava vrijeme za nove početke i introspekciju. To je vrijeme da započnemo s planiranjem unaprijed, posebno za sljedećih šest mjeseci, dok se pun mjesec ne pojavi u istom znaku i upotpuni naš put. (U Ribama će se to dogoditi 02. septembra).

Takođe, tokom ovog mladog mjeseca, „ljubav i novac će nam biti u mislima, dok razmišljamo i odlučujemo o tome na šta se želimo obavezati“, kaže astrologinja Lisa Stardust.

Mars trigon Uran, glavni je uticaj na mladi mjesec 23. februara. Ovaj vrlo sretan aspekt daje jake nagone i hrabrost koja vam omogućava da iskoristite uzbudljive mogućnosti. Ovaj uticaj idealan je za preuzimanje rizika i pokretanje novih projekata.

Mladi mjesec, Mars i Uran formiraju aspekt koji pojačava pozitivnu energiju i fokusira je na akciju.

Ova energija će nas inspirisati da se osjećamo motivisani, samouvjereni i spremni izaći iz svoje zone komfora u nove početke. Podsjetiće nas da snovi zaista mogu postati stvarnost. Mars će pokretati našu ambiciju i podsjećati da smo vrijedni. Podržaće nas da se oslobodimo straha. Uran će pokretati osećanja slobode i nezavisnosti. Podržavaće nas da skočimo u nepoznato i iskoračimo iz nametnutih kaveza ili zidova koje smo izgradili oko sebe.

Uticaj mladog mjeseca  traje četiri sedmice do 24. marta. Najbolje vrijeme za započinjanje novih projekata i okretanje novog lista je od 23. februara do punog mjeseca 09. marta.

Ali prije nego što donesete neke velike odluke, imajte na umu da je Merkur retrogradan tokom ovog mladog mjeseca, pa donosi probleme u naše dogovore, komunikaciju i tehnologiju.

Ribe su posljednji znak zodijaka, pa ćemo pod ovom energijom možda pronaći i osjećaj završetka ili razmišljanja o našem životnom tokom posljednjih 12 mjeseci.

Slični članci

Porast porodičnog nasilja u doba korona virusa

Ultra magazin

Vodič za proljetno čišćenje doma

Ultra magazin

Kako će Venera u Blizancima uticati na naš ljubavni život?

Ultra magazin