• Home
  • Ultra Moderno
  • Millie Bobby Brown je upravo pokrenula novu vegan kozmetičku liniju
Ultra Moderno

Millie Bobby Brown je upravo pokrenula novu vegan kozmetičku liniju

Millie Bobby Brown, poznata po svojoj ulozi Eleven u seriji Stranger Things, najavila je pokretanje novog brenda za njegu kože i šminkanje, Florence by Mills.
Foto: Musings of a Muse

Nova linija za Z generaciju je inspirisana nekim mnogo starijim, Browninom prabakom Florence. „Osjećala sam da je brend o individualnosti, iskrenosti i hrabrosti trebao biti nazvan po nekome ko je bio sve to“ rekla je glumica za WWD.

Puna lista proizvoda još uvijek nije dostupna, ali prema časopisu Elle, neće sadržavati proizvode kao što je tečni puder koji potpuno prekriva. Prema ciljnoj publici brenda koja je omladina, cijena od 8-32 $ je zabavna, ali isto tako i prihvatljiva.

Foto: Finder

Procenat od zarade biće doniran fondaciji Olivia Hope. Organizacija je osnovana u ime Olivie Hope LoRusso, Brownine prijateljice koja je preminula zbog raka 2017. godine.

Uprkos njenim godinama – napunila je 15 u februaru – zvijezda je iskusna u svijetu šminkanja.

„Bila sam u stolici za šminkanje od svoje 10-te, 11-te godine i stvarno veoma dobro poznajem sve tipove proizvoda. Imala sam posebne efekte na licu, krv, sve različite vrste pudera… Željela sam da uđem na tržište kozmetike, jer je postojala praznina za mlade ljude“ objasnila je ona.

Ljubav prema životinjama

Nova linija proizvoda za šminkanje koja uključuje boju za svijetlu kožu i gelove za oči je sertifikovana kao veganska od strane organizacije za prava životinja PETA.

Brown je velika ljubiteljka životinja. Nedavno je izdala vegan liniju patika inspirisanu okeanom u saradnji sa brendom Converse, čiji dizajn ima njene omiljene životinje: kitove. „Osjećam veliku strast prema kitovima. Oni simbolizuju ono što sam ja kao osoba: glasni su, kraljevi mora. Volim okean“ rekla je ranije za Vogue magazin.

Foto: Godzilla Movies

Njena ljubav prema životinjama takođe je dio njenog procesa donošenja odluka u vezi filmova. Izabrala je da glumi u filmu „Godzilla: King of the Monsters“ zbog prijateljske poruke ka životinjama.

„Imam ogromnu količinu poštovanja prema životinjama. Volim način na koji ovaj film predstavlja životinje. Onoliko koliko one poštuju nas, mi bismo trebali poštovati njih.“

 

Izvor: livekindly.com

Slični članci

Najzanimljivije street style kombinacije sa Milan Fashion Week-a

Ultra magazin

Gigi Hadid: Na početku karijere su mi rekli da ne izgledam kao foto model!

Ultra magazin

Pogledaj 50 vjenčanica koje su obilježile posljednjih 120 godina

Ultra magazin