Ultra Moderno

“Merry sweet wishes” brenda essence donosi poseban set kistova

IuteCredit
IuteCredit

Uzbuđenje brzo raste, jer su naši kalendari i ove godine napokon prepuni božićnih događaja. Jesu li digitalni ili fizički, za sada nije važno – jer jedna je stvar apsolutno bitna za svaku ljubiteljku ljepote: želimo zablistati za svoju porodicu, prijatelje i kolege, a naš izgled trebao bi biti apsolutno na mjestu.

Naravno, svi naši omiljeni proizvodi za šminkanje ovdje su neophodni! Ali nikada ne zaboravi: blendanje je ključno! essence Trendovska koleckija merry sweet wishes set kistova” zato nudi vrlo poseban set kistova. Od opuštenih večera s prijateljima do glamuroznih božićnih zabava – šest kistova u ovom setu zasigurno će svakom looku dati savršen završetak.

Merry sweet wishes SET KISTOVA

IuteCredit
IuteCredit

Profesionalni kistovi za lice i oči u merry sweet wishes setu vrhunac su božićne sezone, kako u pogledu izgleda tako i u nanošenju. Svih šest kistova imaju sintetičke čekinje i ugodno se osjećaju na koži prilikom nanošenja i blendanja različitih tekstura. Set uključuje kist za puder, highlighter kist, kist za blendanje, kist za sjenčanje, crease definer kist i kist za obrve.

Ružičaste ručke sa zlatnim elementima, poput zvijezda i polumjeseca, pretvaraju ih u magnete za poglede na toaletnom stoliću. No, to nije sve: kistovi dolaze u zlatnoj poklon kutiji sa trakom, koja se može koristiti kao elegantna kutija ili se može reciklirati kao kutija za darove.

Slični članci

Bezvremenski komadi odjeće koje trebaš imati u svom ormaru

Ultra magazin

Vrijeme je za povratak u djetinjstvo uz DISNEY PRINCESS Sisterlove kolekciju essence & CATRICE

Ultra magazin

Praznična čarolija u novoj essence kolekciji

Ultra magazin