Ultra Popularno

Meghan Markle rodila djevojčicu!

IuteCredit
IuteCredit

Porodica Meghan Markle i Princa Harry-a bogatija je za još jednog člana! 4. juna, Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa poželjeli su dobrodošlicu djevojčici koju su nazvai Lilibet “Llili” Diana Mountbatten-Windsor.

Foto: MISAN HARRIMAN

Ovim imenom Meghan i Harry odali su počast Kraljici Elizabethi II, koju porodica od milja zove Lilibet, kao i pokojnoj princezi Diani. “Vojvoda i Vojvotkinja zahvaljuju se svima na divnim željama dok uživaju u ovom posebnom trenutku za njihovu porodicu”, izjavio je predstavnik za štampu Meghan i Harrya. Prema njegovoj izjavi majka i beba se odlično osjećaju i nalaze se kod kuće. Beba Lilibet se pridružila starijem bratu, dvogodišnjem Archie-u, i osma je u redu za Britanski tron nakon svog brata.

Meghan i Harry, koji su se vjenčali u maju 2018. godine, objavili su da očekuju drugo dijete u februaru, tri mjeseca nakon što je Meghan objavila da je imala pobačaj prethodno ljeto. Tokom intervjua sa Oprah Winfrey u martu, Harry je rekao da je veoma uzbuđen zbog dolaska novog člana porodice. Takođe su u intervjuu izjavili da nakon ove bebe ne planiraju više djece.

IuteCredit
IuteCredit

 

 

Slični članci

Nova Netflixova serija ‘Sex/Life’ usmjerena je na osnaživanje žena

Ultra magazin

Meryl Streep je bila ‘toliko depresivna’ snimajući film ‘Đavo nosi Pradu’

Ultra magazin

Zašto svi vole seriju “Mare of Easttown”?

Ultra magazin