Ultra Popularno

Meghan Markle i princ Harry u “intimnom razgovoru” sa Oprah Winfrey

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa još nisu javno progovorili o svojoj odluci da odstupe od svojih kraljevskih dužnosti i presele se u SAD – ali to će se uskoro promijeniti, zahvaljujući bliskoj prijateljici para Oprah Winfrey. CBS je najavio da će Winfrey voditi “intimni razgovor” sa Meghan Markle i princom Harryjem, Oprah with Meghan and Harry: CBS Primetime Special, 90-minutnu emisiju koja će se emitovati u nedjelju, 7. marta. Otkrivanje je uslijedilo dan nakon što su Meghan i Harry objavili su da očekuju još jedno dijete.

Twitter/CBS

Winfrey, Meghan i Harry će govoriti o veoma ličnim temama, otkrio je CBS. U izjavi, mreža je saopštila, “Winfrey će razgovarati s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, o ulasku u kraljevsku porodicu, braku, majčinstvu, filantropskom radu, ali i načinu na koji vodi život pod intenzivnim pritiskom javnosti. Kasnije im se pridružuje princ Harry dok govore o svom preseljenju u Sjedinjene Države i budućim nadama i snovima o svojoj proširenoj porodici.”

Winfrey je savršena za intervju, kao dugogodišnja prijateljica i nova susjeda Meghan i Harryja. Prisustvovala je njihovom vjenčanju 2018. godine, a živi u njihovom novom naselju Montecito u Kaliforniji. Winfrey takođe radi na Apple TV + dokumentarnoj seriji o mentalnom zdravlju s princem Harryjem, koja bi trebala biti objavljena ove godine.

Slični članci

Diorov novi film o parfemima vodi te na put oko svijeta

Ultra magazin

30 filmskih citata za sva vremena

Ultra magazin

Emma Stone kao opasna Cruella de Vil. Pogledaj najavu.

Ultra magazin