Ultra Zanimljivo

Mars ulazi u znak Lava i to je najmoćniji tranzit ovog ljeta

IuteCredit
IuteCredit

Nakon gotovo dva mjeseca u zaštitnom, emocionalnom, osjetljivom znaku Raka, Mars, planeta akcije i želje i strasti, spreman je za novu blistaviju i poletniju energiju. Mars se od 11. juna do 29. jula, nalazi u vatrenom Lavu. Ovaj tranzit biće apsolutna promjena energije u našim životima ovog ljeta. To je zato što će nas Marsov boravak u znaku Lava, ispuniti hrabrim osjećajem samopouzdanja, sjaja, pozitivne energije, glamura, hrabrosti, blještavila, akcije, što je daleko bolje od perioda kada je Mars boravio u znaku Raka, pa smo imali manjak energije, bili smo plačljivi, osjetljivi, introvertni, povučeni, sramežljivi, emotivni, melanholični… A sada je vrijeme da makismalno iskoristimo do kraja jula tu lepršavu, poletnu, razigranu i veselu energiju Marsa u Lavu!

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Tokom ovog tranzita, “mi smo dinamični, samouvjereni, hrabri i dominantni”, kaže astrologinja Ellen Ricks. “Čak i najsramežljiviji znakovi postaju osnaženi samopouzdanjem i vjerom u sebe. Ovo je sjajno vrijeme za izlazak sa simpatijom, romantične i glamurozne trenutke u vezi i fokusiranje na ljubav i strast. Ako vam nešto u romantičnom životu ne uspije, Mars u Lavu pružiće vam motivaciju i energiju da sami zablistate čak i ako nemate partnera. Zaista, sada imamo priliku prepoznati svoju vrijednost i ne zadovoljavati se nečim što nije vrijedno nas samih”, kaže astrologinja Ellen Ricks.

Uz vrućinu Marsove strasti, akcije i kombinacije sa znakom Lava, moglo bi doći i do neke ljubavne drame ili ako vam je u trenutno u vašem romantičnom životu, vezi ili braku dosadno, možda ćete biti spremni da zapalite vatru u vezi i pokrenete neku novu romantičnu i sexy energiju u postojećoj vezi. Mars u Lavu je tu, da uzdrma neke stvari koje su dosadne, učmale i letargične. “Držite svoje emocije u šah potezima, tokom ovog vrelog strastvenog vremena i ne dopustite da vas strast previše ponese, jer biste mogli sagorjeti ili prouzrokovati probleme u vezi. Čuvajte se prevara u vezi, jer Mars u Lavu može da nas povuče da uradimo nešto, zbog ćemo kasnije zažaliti ili ćemo nekog povrijediti”, upozorava astrologinja Ellen Ricks.

Foto: instagram.com/dreamingincollages
IuteCredit
IuteCredit

Nemojte nesmotreno da ulazite u nove veze, odmaknite se malo i sagledajte pažljivo sve iz svih uglova. Fokusirajte svoje misli i emocije, prošetajte, meditirajte, dišite duboko! Mars u Lavu formiraće veoma izazovan T-kvadrat sa Uranom i Saturnom. “To će dodati još veću dramu, koju smo možda osjetili kada smo imali kvadrat Saturna i Urana ranije ove godine, 17. februara i 14. juna”, objašnjava astrologinja Lisa Stardust. “Postoji ponosna vibracija, koja nam stoji na putu. Ali nemojte se sputavati, jer je sada pravo vrijeme da zaista zavirimo u sebe i na taj način možemo iskoristiti moćnu stranu, energije samopouzdanja ovog tranzita, a da ne izgubimo fokus, što je ključno za promjene, koje moraju da se dese, kako bismo krenuli naprijed”, kaže astrologinja Lisa Stardust.

Dakle, ako eksplozivan i aktivan Mars u energiji Lava iskoristimo na pravi način, to nas može odvesti zaista daleko. A kako se naša strastvena strana zagrijava, tako će se zagrijavati i ona strana, koja je spremna za ljubav. Strastvena Venera, planeta ljubavi, ljepote, romantike, zabave i novca, pridružiće se Marsu u vatrenom Lavu 27. juna do 22. jula – i ako postoji nešto što znamo o ovom dvojcu, to je da će iskre letjeti na sve strane. “Tokom juna i jula, biće posebno lijep period za zabave, žurke, izlaske i radosti, posebno za one rođene u vatrenim znakovima”, kaže Leslie Hale, astrologinja. “Ova kombinacija je poznata po tome, što ponekad donosi nekog posebnog u vaš život, ako je kompatibilna s vašom natalnom kratom, dakle ako ste slobodni, ovo je pravo vrijeme da se fokusirate na upoznavanje drugih ljudi – posebno za one koji su vatreni znakovi. Ljubav je ovog ljeta zaista u zraku”, kaže Leslie Hale.

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Unutar spavaće sobe i izvan nje, ovog mjeseca plamte naša strast, požuda i želja za ljubavlju. Lav je blistavi znak koji želi da uživa, dobro se zabavi i da donese dašak glamura i strasti. Lav je samoživ, tvrdoglav, fiksni znak željan pažnje, sjaja i scene, a trenutno Mars ima takvu energiju i svi ćemo je osjetiti. Lako ćemo se svi fokusirati, ostvariti ono što želimo, a pritom ćemo željeti da dobro izgledamo i da blistamo. Sjetite se samo Beyoncé, koja u svojoj natalnoj karti ima Marsa u Lavu, dakle takva je energija tokom juna i jula. Budite smjeli, odvažni, strastveni, puni samopouzdanja i vladajte prostorom, baš kao Beyonce. Glavu gore, budite ponosni poput Lava!

Naravno, ovaj tranzit Marsa u Lavu nije samo sexy, vruća, blistava energija, pazite da od karakteristika Marsa u Lavu, ne preuzmete neke loše dramatične vibracije, kada pravite problem tamo gdje ga nema, da ignorišete druge ljude i previše dozvoljavate egu, da vas kontroliše. Tražite kompromise sa drugima i pokušajte biti fer prema drugima!

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Da biste ovu energiju Marsa u Lavu najbolje iskoristili, odaberite veliki, hrabar cilj koji želite dostići u narednom periodu. Sada je vrijeme za sve, sada je vrijeme za poletnu energiju, akciju, samopouzdanje, hrabrost, za korak naprijed! Mars u Lavu čini da se osjećate poletnije, aktivnije, kreativnije i sjajnije, pa ako pravilno odigrate karte, bićete zvijezda svog života 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici. Blistajte poput prave zvijezde, postavite sebe na tron, ali pazite da u tom pohodu do cilja, ne ugrožavate i ne uvrijedite druge ljude oko sebe! Vjerujte u sebe i samo hrabro i ponosno poput pravog Lava, kralja džungle, nabacite najljepšu gardedrobu na sebe, počastite se novom frizurom, nakitom, lijepim sandalama ili patikama, novom bojom za kosu, izađite sa prijateljima ili na romantični izlazak, dajte sebi pravo na dašak glamura i sjaja, lijepo se provedite i uživajte u ljetu!

Slični članci

Šta kada kontejneri padnu sa broda?

Ultra magazin

Kako mačke pokazuju da smo im dragi?

Ultra magazin

Naučnici su stvorili mentol bombon koji istovremeno izbjeljuje zube i obnavlja zubnu caklinu

Ultra magazin