Ultra Zanimljivo

Mars u Škorpiji omogućava da ostvarimo svoj puni potencijal

Proteklih nekoliko sedmica nije baš sve išlo kako treba. Retrogradni Merkur se kreće kroz mračnu i emotivnu Škorpiju, povezujući neke od vas sa starom ljubavi, uzrokuje drame i otkriva tajne za koje niko nije bio spreman. Da ne spominjemo nesporazume u komunikaciji, računar koji vas ne sluša ili slični problemi svojstveni retrogradnom Merkuru.

Play Team

Jeste li spremni da ovome dođe kraj? Vrijeme je da odahnete, jer se Merkur sprema krenuti direktno i to 20. novembra. Ovo će vam pomoći da se jasnije fokusirate i daće vam hrabrost da donosite veće odluke.

Međutim, od 18. novembra dobićete još više motivacije. Naime, Mars – planeta koja nam daje energiju i pokreće naše ambicije – ostavlja iza sebe kolebljivu i neodlučnu Vagu i ulazi u znak Škorpije, u kojem će boraviti do 03. januara 2020. Mars vlada Škorpijom, što ovo čini nevjerojatno moćnim periodom. Škorpija je strateški orijentisana, predana i strastvena, što će vam dati toliko energije da idete ka cilju.

U Škorpiji je Mars vođen i fokusiran na dobijanje onoga što želi. Pod ovim uticajem mi smo uporni, koncentrisani i snažni. Želja da iskusimo naše emocionalne dubine, kao i nagon da prodremo na površinu života kako bismo istražili dublje nivoe postojanja, je snažna.

Fascinirani smo onim što drugi imaju tendenciju da potiskuju, a vuče nas želja da iskusimo i razumijemo te stvari. Sada smo manje skloni izbjegavati važna pitanja. Na neki smo način privučeni krizom, jer krizu doživljavamo kao transformativnu i emotivno uzbudljivu. Radije bismo osjećali ekstremne emocije nego ništa, jer osrednjost ili “lakši put” smatramo nezadovoljavajućim.

Mars u Škorpiji nam omogućava da ostvarimo svoj puni potencijal, zato iskoristite naredni period najbolje što možete.

Slični članci

Finska formira vladu pod vođstvom žena

Ultra magazin

Zadnji pun mjesec ove godine 12.12. donosi dobre vibracije

Ultra magazin

Nova revolucionarna kontraceptivna pilula

Ultra magazin