Ultra Moderno

“Marmalade Blond” je savršena boja kose za jesen

IuteCredit
IuteCredit

Koliko god voljeli tamniju boju kose s početkom jeseni, neke boje savršene su za one od nas, koji se žele držati ljeta dugo nakon završetka sezone. “Marmelade blond”, na primjer, trend je u boji kose koji može dodati intenzitet i svjetlinu vašem izgledu čak i nakon pada temperature.

Getty / Edward Berthelot

Ova blond nijansa je dimenzionalna, stvorena sa više slojeva topline. To je srednje plava boja, prirodno zlatna kao osnovna boja, sa dodatkom zlatne ili bakarne nijanse tehnikom balayage po cijeloj dužini.”

“Marmelade blond” idealna je boja za svakoga, čija je kosa prirodno tamno ili svijetlo plava, a to je jedna od boljih opcija ako želiš posvijetliti kosu na jesen, a da se pritom ne upustiš previše u transformaciju poput platinaste plavuše.

Kako bi dobila ovaj izgled posjeti profesionalnog frizera i traži “srednje plavu osnovnu boju pojačanu prirodnim zlatnim tonovima”.

Neka tvoj frizer zna da želiš dodavanje dodatne dimenzije toplim tonovima, balayage ili pramenove. Takođe, navedi da želiš da tvoja boja odražava prirodniju (zlatnu) ili intenzivnu (bakarnu) toplinu.

Slični članci

10 vrsta džempera koje treba da imaš u ormaru

Ultra magazin

Modni trendovi koji će obilježiti vjenčanja 2022.

Ultra magazin

Karirani blejzer će upotpuniti svaku kombinaciju ove jeseni

Ultra magazin