Ultra Popularno

Mariah Carey: “U životu sam bila samo sa pet ljudi”

Pjevačica i kantautorka, nagrađena Grammyjem, otvorila se kao nikada ranije u naslovnoj priči za magazin Cosmopolitan.
Foto: Jason Kim, Cosmopolitan

U intervjuu, Mariah Carey je iskreno govorila o tome šta je sve prošla u svojoj 25-godišnjoj karijeri u muzičkom biznisu, kao i o svojim vezama sa mlađim muškarcima.

49-godišnja ikona je trenutno u vezi sa svojim bivšim rezervnim plesačem Bryanom Tanakom, 36.

“Nisam imala toliko muškaraca, ali su svi bili drugačiji. U životu sam bila samo sa pet ljudi, pa sam nekako čistunka, iskreno, u poređenju sa većinom drugih”, rekla je ona.

Foto: Jason Kim, Cosmopolitan

Prije nego što je Carey počela da se zabavlja sa Tanakom, bila je zaručena za australijskog milijardera Jamesa Packera. Rastali su se u oktobru 2016. godine, a Carey je navodno prodala zaručnički dijamantski prsten vrijedan 10 miliona dolara.

Prije njenog odnosa sa Packerom, Carey je bila udata za Nicka Cannona. Carey i Cannon dijele skrbništvo nad svojom djecom, 8-godišnjim blizancima Moroccan i Monroe. Bila je u braku i sa muzičkim direktorom Tommyjem Mottolom od 1993. do 1997. i bila je u trogodišnjem odnosu sa meksičkim pjevačem Luisom Miguelom od 1998 do 2001.

Carey je rekla Cosmopolitanu da se osjećala zarobljenom u braku s Mottolom, govoreći: „Postojao je svjesni napor da me prikaže kao sve-američku, šta god to značilo, djevojku. To je bilo veoma kontrolisano. Za mene nije bilo slobode kao ljudskog bića. Bilo je skoro kao da sam zatvorenik”.

Foto: Jason Kim, Cosmopolitan

Druga stvar koju je Carey jasno istakla za Cosmo je da ona ne slavi rođendane. “Ne slavim rođendane”, ona je jednostavno odgovorila na pitanje šta je najbolji poklon koji je ikada dobila.

Kao što je Carey jednom rekla u intervjuu za Observer iz 2014. godine, “ne računam godine – imam godišnjice, a ne rođendane, jer slavim život, dušo.”

Foto: Jason Kim, Cosmopolitan

Pjevačica je govorila i o razlici između nje i današnjih superzvijezda. „Oni nemaju pojma kroz šta sam prošla kao dijete da bi mogla biti 18-godišnja djevojka sa izdavačkim ugovorom. To je bilo prije nego što ste mogli da pjevate na YouTube-u.“

 

Slični članci

Nova pjesma Selene Gomez “Lose You To Love Me”

Ultra magazin

Ida Prester nas poziva na samopregled grudi

Ultra magazin

Klub Visokih peta u Banjaluci – za sve ambiciozne i poslovne žene

Ultra magazin