• Home
  • Ultra Popularno
  • Mariah Carey najavljuje album Rarities na kojem će se pojaviti neobjavljena saradnja s Lauryn Hill
Ultra Popularno

Mariah Carey najavljuje album Rarities na kojem će se pojaviti neobjavljena saradnja s Lauryn Hill

IuteCredit
IuteCredit

Mariah Carey objavljuje kolekciju prethodno neobjavljenih materijala pod nazivom Rarities. Album će biti objavljen 02. oktobra, a sadrži 15 demo zapisa, B-strana i prethodno nikad objavljene zapise iz 30-godišnje karijere muzičke zvijezde.

Twitter@MariahCarey

Prvi singl s albumaje pjesma pod nazivom Save the Day, saradnja s Lauryn Hill. Mariah je vijest objavila na Twitteru, otkrivajući crno-bijelu naslovnicu albuma.

IuteCredit
IuteCredit

“Ovo je za vas, moji obožavaoci”, rekla je. „Treba nas slaviti i zahvaliti vam na godinama čiste ljubavi i podrške. Tako sam vam zahvalna.”

Najava prati i njenu nedavnu objavu rijetkog arhivskog materijala pod hashtagom #MC30 kako bi proslavila svojih 30 godina u muzici.

Twitter@MariahCarey

Uoči izdanja The Rarities, Mariah 29. septembra objavljuje svoje dugo očekivane memoare, The Meaning Of Mariah Carey.

“Trebao mi je čitav život da skupim hrabrost i dobijem jasnoću da napišem svoje memoare. Želim ispričati priču o trenucima – usponima i padovima, trijumfima i traumama, debaklima i snovima koji su doprinijeli da postanem osoba kakva sam danas. Iako je o meni bilo bezbroj priča tokom moje karijere i vrlo javnog života, složenost i dubinu mog iskustva bilo je nemoguće saopštiti u bilo kojem članku u jednom časopisu ili desetominutnom televizijskom intervjuu. Čak i tada, moje reči su filtrirane kroz tuđi objektiv, u velikoj mjeri zadovoljavajući tuđu zadaću da me definiše”, stoji u opisu knjige.

Slični članci

Poznate 50-godišnjakinje dokazuju da su godine samo broj

Ultra magazin

The Pursuit of Love je satirična mini serija snimljena po istoimenom romanu

Ultra magazin

Nova sezona “La Casa de Papel” dolazi! Objavljen trailer pete sezone! (VIDEO)

Ultra magazin