• Home
  • Ultra Popularno
  • Margot Robbie otkrila da je napisala pismo Quentinu Tarantinu da bude u jednom od njegovih filmova
Ultra Popularno

Margot Robbie otkrila da je napisala pismo Quentinu Tarantinu da bude u jednom od njegovih filmova

Margot Robbie, nalazi se na naslovnoj stranici izdanja Vogue Australia za septembar 2019. godine. Intervju sa glumicom vodio je Quentin Tarantino, režiser filma Once Upon A Time In Hollywood, u kojem Margot tumači ulogu Sharon Tate.
Foto: Mario Sorrenti, Vogue AU

„Htjela sam da napišem pismo godinama, jer sam čula da ćeš snimiti 10 filmova i nisam mogla podnijeti pomisao da ću propustiti priliku i nikad neću vidjeti kakav je jedan od tvojih filmskih setova. Morala sam smisliti način da uđem na set… Znala sam da još nisam na tom nivou i svaki put kad bi se dogodilo nešto uzbudljivo u mojoj karijeri, pomislila sam: ‘U redu, osjećam se kao da se sve više formiram kao glumica i možda je sada vrijeme.’

Foto: Mario Sorrenti, Vogue AU

29- godišnja glumica objašnjava zbog čega je konačno odlučila napisati pismo. “Tek kad smo snimili film I, Tonya, pomislila sam: ‘Sada sam zadovoljna glumom. Osjećam se kao da sam stigla do faze u kojoj ću ljudima pokazati šta mogu učiniti kao glumica. Sada sam spremna za razgovor s Quentinom Tarantinom i napisati to pismo”.

Foto: Mario Sorrenti, Vogue AU

“Sjećam se da sam se mučila zbog svega – papira, olovke i načina na koji ću to napisati. Tada sam, naravno, mislila da pismo ionako možda nećeš dobiti, a onda sam ga samo napisala i molila se da to nekako dođe do tebe, i to je uspjelo. Par nedelja kasnije se sjećam telefonskog poziva: „Quentin je dobio tvoje pismo i stvarno bi volio da te upozna.“ Nisam htjela da se unaprijed radujem, ali kad smo sjeli – sećam se da si naručio ledeni čaj sa zaslađivačem – osjećala sam se kao da je to najuzbudljiviji sastanak koji ću ikad imati u životu,” priznala je glumica poznatom režiseru.

 

Slični članci

Billie Eilish oborila rekord s temom Jamesa Bonda

Ultra magazin

Harrison Ford odbacio meso i mliječne proizvode, jer su štetni za okolinu

Ultra magazin

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Ultra magazin